Etiquetes

2/8/16

Edició de butxaca | Sants 0-1 Hospi i Hospi 2-2 Vilafranca

Imatge: Àngel Garreta
-> L'Hospi diu adéu al Torneig d'Històrics 2016 tot i no perdre cap partit i no podrà revalidar el títol de campió en la final de diumenge.
-> Amb un gruix de futbolistes a prova, els d'Ismael García s'imposen al Sants en un mini partit gris i reaccionen contra el Vilafranca després d'un 2-0 en contra al minut 8.
-> David Oliveros i Teo Tirado, que ha marcat dos gols, debuten amb l'Hospi el dia dels seus fitxatges. El davanter Rubén López "Rubio" també vestirà la samarreta riberenca aquest curs.
-> DECLARACIONS d'Ismael García, tècnic de l'Hospi.
-> DECLARACIONS de Tito Lossio, tècnic del Sants.
-> DECLARACIONS d'Iván Moreno, tècnic del Vilafranca.
-> GALERIA DE FOTOS del Sants 0-1 Hospi a càrrec d'Àngel Garreta.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 2-2 Vilafranca a càrrec d'Àngel Garreta.

El Centre d'Esports l'Hospitalet no ha pogut superar la fase de grups de la XXI edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català, ja que tot i no haver perdut cap dels dos partits, la diferència de gols general favorable al Vilafranca ha classificat els d'Iván Moreno en detriment dels riberencs, que no podran repetir el títol aconseguit la temporada passada a les ordres de Martí Cifuentes. Després que el Sants caigués per 0 a 2 davant del Vilafranca en el primer matx, l'Hospi només ha pogut superar els barcelonins, que enguany repetiran a Primera Catalana, per la mínima. Al tercer i definitiu partit, els riberencs han vist com el 0-2 amb què el Vilafranca s'ha avançat al minut 8 complicava la classificació, per bé que dos gols del debutant Teo Tirado han permès igualar el partit i marxar invictes del Guinardó. El proper partit de preparació tindrà lloc aquest dimecres, a partir de les 9 del matí, a l'Estadi contra l'Espanyol B.

Partit 2 | FITXA TÈCNICA

UE SANTS: Yamandu (Biel, 5'), Picolo, Aleix, Arnau, Guillem, Brandy, David Cura, Mulero, Andreu, Geri i Beja (Marc, 30').

CE L'HOSPITALET: Oliveros, Ciria (Teo Tirado, 11'), Saúl, Castell, Lucas, Zamora, Sergi Mut, Jandro, Garre, Bueno i Llaneza.

Gols: 0-1 Llaneza (20').

Àrbitre: Carrasco Vacas. Ha amonestat Andreu, del Sants.

Incidències: segon partit del triangular corresponent al grup 1 del Torneig d'Històrics celebrat al Municipal del Guinardó davant d'uns 350 espectadors.

Victòria de mínims de l'Hospi, que s'ha imposat al Sants de Primera Catalana per la mínima (1-0). Just d'efectius, Ismael García ha disposat un onze ple de futbolistes a prova i un d'ells, novetat avui, com és l'argentí Nacho Llaneza ha estat l'autor de l'únic gol d'aquest mini partit. Seu ha estat el primer avís al poc de començar i seu ha estat l'oportunisme, ja al minut 20, a l'hora d'aprofitar una errada del porter del Sants, Biel, que ha regalat la pilota a Llaneza, que des del terra ha aconseguit enviar l'esfèrica al fons de les malles. En un enfrontament en què l'Hospi no ha passat pena per defensar l'avantatge, el pitjor ha estat la lesió de Diego Ciria, que en una acció amb un rival ha patit una lesió al turmell i s'afegeix a Guillem Savall al llistat de futbolistes lesionats. La lesió del defensa sorià ha permès el debut de Teo Tirado (Selfoss), una de les tres incorporacions del dia; a banda de Rubio, el porter David Oliveros, cedit pel Girona, ha disputat els 90 minuts del dia.

Partit 3 | FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Oliveros, Teo, Saúl, Castell, Lucas (Juste, 17'), Zamora, Sergi Mut, Jandro, Llaneza (Pacheco, 17'), Bueno (Lozano, 17') i Tabala.

FC VILAFRANCA: Miguel Ramos, Arnau, Èric Via, Fonta, Castillo, Medina (Bernat, 24'), Óscar, Oribe, Josu (Guzmán, 24'), Josep Díez i Santi Triguero.

Gols: 0-1 Santi Triguero (5'); 0-2 Oribe (8'); 1-2 Teo Tirado (22'); 2-2 Teo Tirado (34').

Àrbitre: Martín Varas. No ha amonestat ningú.

Incidències: tercer partit del triangular corresponent al grup 1 del Torneig d'Històrics celebrat al Municipal del Guinardó davant d'uns 350 espectadors.

Els marcadors dels partits contra el Sants obligaven l'Hospi a vèncer el Vilafranca si volia jugar dissabte la semifinal del Torneig d'Històrics. I res més lluny de la realitat, al minut 8 la missió s'ha convertit en gairebé un impossible després d'un inici fulgurant del Vilafranca: Santi Triguero ha avançat els penedesencs al minut 5 amb un xut creuat lluny de l'abast d'Oliveros i, només tres minuts després, Víctor Oribe ha eixamplat les distàncies amb un altre xut creuat que significava el 0-2 provisional (8'). L'Hospi ha reaccionat i ha aconseguir retallar distàncies per mitjà de Teo, que amb una rematada de cap situava l'1-2 (22'). El gol ha esperonat els d'Ismael García, que han cercat un empat que ha acabat arribant a deu minuts del final: bon llançament de Zamora que pica el travesser i la línia de gol i acció de murri de Teo, que caça la pilota i anotava el 2-2 que acabaria sent definitiu, tot i els esforços de l'Hospi, que hauria pogut fer el 2-3 en l'última acció si Pacheco hagués connectat correctament la seva rematada de cap (45').