Etiquetes

22/5/16

Camí del bronze | AE Prat 3-1 CA Osasuna Promesas

-> Els de Pedro Dólera defensaran la setmana vinent a Tajonar un avantatge de dos gols després de derrotar l'Osasuna Promesas (3-1) en un partit en què han estat superiors.
-> Jordi Sánchez, amb un doblet, i Nacho del Moral, artífexs del triomf d'un Prat intens i ambiciós que ha salvat amb nota el compromís davant Osasuna.
-> El filial osasunista, molt tou al darrere, ha donat mostres del seu potencial ofensiu; el gol de Morillas amenaça la tranquil·litat d'un Prat que té l'ascens a Segona B lleugerament més a prop.
-> GALERIA D'IMATGES del Prat 3-1 Osasuna Promesas.

FITXA TÈCNICA

AE PRAT: Toni Texeira, Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Ignacio (Elhadji, 66'), Jaime (Ion, 72'), Jordi Sánchez (Sascha, 75'), Javi Lara i Nacho del Moral.

CA OSASUNA PROMESAS: Juan, Julen, Irigoyen, Steven, Galarza (Diego, 54'), Imanol García, Barja (Recalde, 77'), Morillas, Jaime, Díaz (Aranda, 77') i Naceur.

Gols: 1-0 Jordi Sánchez (5'); 2-0 Nacho del Moral (30'); 2-1 Morillas (60'); 3-1 Jordi Sánchez (69').

Àrbitre: Alberto Lou Ballano (Aragó). Ha amonestat els locals Putxi, Jordi Sánchez i Javi Lara i els visitants Steven, Julen i Díaz.

Incidències: partit d'anada corresponent a l'eliminatòria de campions de la fase d'ascens a Segona Divisió B, celebrat al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat davant d'uns 1.700 espectadors. Matí agradable i bona temperatura; Rovira i Compte han completat la convocatòria dels pratencs mentre que Álvaro i Borja ho han fet al filial d'Osasuna.

Res definitiu, però l'Associació Esportiva Prat ha fet aquest migdia un pas important per ser la propera temporada a Segona B. Els potablava han resolt favorablement el primer compromís d'una eliminatòria oberta, sense favorit clar, després de mostrar-se força superiors a un Osasuna Promesas que quan ha volgut reaccionar s'ha vist dos gols per darrere al marcador. L'empenta dels homes de Pedro Dólera, conjugada amb les facilitats defensives dels navarresos i l'encert de cara a porteria, ha provocat que a la mitja hora de partit el Prat ja manés per 2-0 gràcies als gols de Jordi Sánchez i de Nacho del Moral. De fet, han trigat cinc minuts els locals, a colpejar: mala sortida del porter visitant Juan i Jordi Sánchez, magnífic durant els 75 minuts que ha estat sobre el camp, ha recollit la pilota i l'ha enviada al fons de la xarxa. Ja abans el meta osasunista havia donat mostres d'inseguretat en un parell de sortides que haurien pogut sortir cares al seu equip. Després d'algunes aproximacions per part de tots dos equips, el Prat ha tornat a colpejar Osasuna: internada de Nacho Moral per l'esquerra i xut creuat i ajustat al pal de l'extrem local que acaba al fons de la xarxa (30'). I la cosa encara s'hauria pogut posar millor pels locals, que han disposat de dues bones accions a pilota aturada que ni Ricarte ni Aitor Lario han encertat a rematar a porta.

A la represa, les tornes han canviat i Osasuna Promesas ha fet una passa endavant a la recerca d'almenys un gol que esclarís el seu futur en aquesta eliminatòria. El domini no s'ha traduïr en ocasions clares fins que Morillas s'ha tret un xut fantàstic des de mitja distància, al pas per l'hora de partit, que ha acabat al fons de la xarxa potablava després de picar la fusta (60'). Ho ha passat malament el Prat durant cinc minuts, però amb l'entrada d'Elhadji els de Dólera han recuperat esma i bones sensacions i només quatre minuts després han tornat a eixamplar la distància gràcies a Jordi Sánchez, que marxava per força del seu marcador i resolia a la perfecció davant Juan (69'). Amb 20 minuts per davant i un marcador favorable però igualment perillós, els del Baix Llobregat no han renunciat a viatjar cap a terres navarreses amb un marcador millor i han insistit a buscar el quart. S'ha quedat a la vora, ja que Nacho del Moral ha estavellat un xut de falta al pal quan tothom esperava una centrada (81'). L'Osasuna no ha tornat a posar en problemes Toni Texeira, però ha fet l'efecte que, ni de bon tros, ha ofert la seva millor versió. Tot i l'avantatge de dos gols, farà bé l'AE Prat de no refiar-se la setmana vinent (diumenge, 12:00 hores) a Tajonar; caldrà gestionar bé les emocions per celebrar, pels volts de les dues, l'esperat retorn al futbol de bronze.