Etiquetes

10/4/16

Un punt decebedor | CE l'Hospitalet 1-1 RCD Espanyol B

-> L'Hospi deixa escapar dos punts clau en una segona meitat fluixa davant l'Espanyol B i, gairebé, acaba demanant l'hora.
-> Els riberencs sotmeten en filial perico arran d'un gran gol de Xavi Puerto però fan figa en un segon temps que hagués pogut deixar un panorama desolador.
-> Els marcadors del matí pels rivals directes, tots empats, endolceixen un empat amb regust decebedor pels riberencs.
-> RODA DE PREMSA d'Antonio Olmo, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Lluís Planagumà, tècnic de l'Espanyol B.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 1-1 Espanyol B.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Guzmán, Christian Alfonso (Miki Muñoz, 87'), Puerto i Corominas (Toledo, 85').

RCD ESPANYOL B: Andrés, Carles Soria, Franco Russo, Iago, Aaron, Marc Roca, Serrano, Rufo (Ripoll, 88'), Entrena (Mickaël, 79'), Robert (Pibe, 62') i Marc Gual.

Gols: 1-0 Puerto (35'); 1-1 Marc Gual (58').

Àrbitre: Iñaki Sáez de Adana Oribe (Euskadi). Ha amonestat els locals Sierra i Prior i els visitants Aaron, Marc Roca, Rufo, Carles Soria i Iago.

Incidències: partit corresponent a la jornada 33 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Matí variable.

L'Hospi ha deixat escapar dos punts vitals aquest matí a l'Estadi. L'equip que avui ha dirigit des de la banda Marc Antoni Rodríguez, preparador de porters, no ha estat suficientment encertat com per sentenciar un partit que s'havia posat de cara al primer temps davant d'un Espanyol B que ha anat de menys a més i que al segon temps hagués pogut aconseguir molt més que un empat. Un punt que certifica de forma gairebé definitiva la permanència del conjunt blanc-i-blau i que ralenteix el procés de salvació d'un Hospi que durant 45 minuts va donar continuïtat a les bones sensacions que va transmetre set dies abans a la Pobla de Mafumet però que després del descans va acusar una certa por de guanyar que hauria pogut tenir conseqüències nefastes per al conjunt de Corominas i Antonio Olmo. Una segona meitat molt millorable enrareix el regust d'un punt que pot fer bo el balanç final de la jornada, però que a hores d'ara convida a pensar en negatiu, en el que hauria pogut ser, en una permanència més que encarrilada.

Ja reconeixia Antonio Olmo divendres passat que si no passava res d'estrany, els mateixos onze jugadors que van sortir d'inici a la Pobla de Mafumet ho farien, també com a titulars, avui contra l'Espanyol B. Dit i fet. Onze jugadors que han esperat pacients l'ocasió de generar perill davant d'un Espanyol B ben plantat, que durant el primer quart d'hora ha tingut més iniciativa de joc que l'Hospi però que no ha trobat la manera de finalitzar l'important xifra d'accions ofensives que ha sabut generar. Poc a poc els riberencs s'han espolsat el domini, han desnivellat el terreny de joc cap a territori perico i han començat a sovintejar l'àrea d'Andrés Prieto. Ja havia avisat David Corominas, novament punta de llança de l'atac de l'Hospi, quan al minut 9 acaronava el gol abans que Carles Soria es creués de forma providencial per treure la rematada del '9' riberenc. L'Espanyol B amb prou feines ha fet treballar Andrés, i quan ho ha fet ha estat com a resposta de les ocasions més clares de què ha disposat el quadre hospitalenc. Al minut 26 era Dani Fernández qui definia amb poc encert una bona acció trenada de l'atac riberenc; al 28', en canvi, el visitant Iago veia com la defensa local treia una acció d'estratègia fruit d'un córner. Al 32', novament Corominas ha avisat en un mà a mà que ha pogut salvar Andrés Prieto quan ja es cantava el gol, però l'encert del meta perico s'ha convertit en infortuni tres minuts després, quan un refús seu ha facilitat el golàs de Xavi Puerto, de vaselina i des d'uns 35 metres. Sense dubtar ni un moment, l'avui '10' de l'Hospi ha elevat la pilota per sobre de tothom fins acabar allotjant-la al fons de les malles periques (35'). D'aquí al descans, bons minuts d'un Hospi que ha guanyat confiança però al qual li ha faltat mala llet per transformar en ocasions el domini avassagador al tram final del primer acte.

El pas per la caseta ha suposat una mena de redempció per al filial, que ha canviat la seva cara al segon temps. La sort, però, hauria pogut canviar al minut 49 si l'àrbitre no hagués invalidat un gol de Xavi Puerto per estimar que en la passada de Coro, la pilota havia ultrapassat la línia de fons. Acció dubtosa. El 'no gol' ha fet mal a un Hospi que ha vist com el partit tornava a canviar de dominador; avisava l'Espanyol B per mitjà de de Rufo, que topava amb Andrés en una acció que hauria pogut suposar l'empat (52'). Un empat que ha arribat sis minuts després gràcies a una genialitat d'un Marc Gual en estat de gràcia: xut del davanter espanyolista des de la frontal, ajustat al pal dret de la porteria local, i barraca. 1-1 (58'). El gol ha acabat d'estabornir un Hospi que ha reaccionat a batzegades, sense continuïtat. El pas dels minuts ha acabat fonent els riberencs, que no han fet el primer canvi fins el minut 85 amb l'entrada de Toledo per un Corominas tocat. Abans, Marc Roca hauria pogut fer el gol de la temporada a #2BG3 amb un xut des del mig del camp que a punt ha estat de sorprendre Andrés (78'). Ha estat l'última acció clara d'un tram final de partit sense l'èpica a la qual ens ha mal acostumat l'Hospi, que per moments semblava signar un punt, com a local, que no garanteix ni de bon tros una salvació que caldrà seguir suant.