Etiquetes

14/3/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (12-13 de març)

GALERIA DE FOTOS DE L'HOSPITALENSE 3-2 CAN BUXERES | Derbi intens i ple d'alternatives el que vam viure dissabte al Jordi Alba de L'H Centre. Tot i gaudir de dos avantatges provisionals al marcador, el cert és que el Can Buxeres no va acabar de donar la sensació de poder guanyar al camp d'un Hospitalense que respira, i de quina manera, després de trencar la pèssima ratxa de cinc mesos sense guanyar a casa. I això que les coses es van tòrcer ràpidament, ja que al minut 7 Raúl Pilares avançava el Canbu. Li costaria entrar al partit, a l'Hospitalense, però un cop van fer-ho els vermells van crear ocasions; abans del descans només el capità David Méndez, amb una rematada acrobàtica, aconseguiria batre el porter visitant Iván (40'), però els de Murillo van provar de totes maneres, fins i tot des del mig del camp, amb una falta d'Alexandre Jiménez que Iván va enviar de miracle a córner. També és cert que els verds haurien pogut marxar al descans per davant al marcador si Pilares no hagués enviat una pilota a la fusta. A la represa, els de Julián García van tornar a posar-se per davant: Aitor Gallego es plantava sol davant de Titos i definia sense complicacions. Els locals, però, no es van rendir i van acabar dominant el Can Buxeres, que amb prou feines va tenir contracops per sentenciar. David Méndez va tornar a aparèixer per anivellar el partit, ara de cap i aprofitant un servei de banda de Sergio (68'). L'alegria, però, no arribaria fins el mateix minut 90, en un penal assenyalat dins l'àrea del Can Buxeres que Alcántara s'encarregaria de transformar. Amb aquest triomf l'Hospitalense suma 27 punts i ja treu onze punts al Vinyets B; el Can Buxeres té 32 punts, just al bell mig de la taula.

GALERIA DE FOTOS DE L'ESQUERRA DE L'EIXAMPLE 4-1 ATHLETIC BARCELONA PUBILLA CASES | Bastant pitjor li han anat les coses a l'Athletic Barcelona Pubilla Cases, que s'ha complicat i molt la possibilitat de disputar l'eliminatòria d'ascens a Tercera Catalana després de caure derrotar per 4 gols a 1 al camp de l'Esquerra de l'Eixample, rival directe i que després de la victòria d'ahir diumenge avança l'Athletic, té pendent un partit i, per acabar-ho d'adobar, guanya l'average particular als riberencs. I res havia de fer pensar que el partit acabaria amb una derrota tan contundent, almenys en una primera meitat de lleuger domini de l'Athletic però amb poques ocasions de gol. Els hospitalencs demanarien penal per una mà d'un defensor barceloní dins la seva àrea (26'), però l'Esquerra també protestaria un gol invalidat per fora de joc i, sobretot, lamentaria un gol fallat de manera inexplicable pel local Carlos. A la represa, decoració similar amb un excés de respecte fins que un cop superat el minut 70 el partit ha embogit. En qüestió de cinc minuts l'Esquerra de l'Eixample ha marcat tres gols i ha esmicolat un Athletic desconcertat; De Lucas ha fet el primer en recollir un refús dins l'àrea (72'), Dani ha rematat una falta lateral al fons de la xarxa (74') i tres minuts més tard Eduardo, de cap, ha situat un 3-0 que posava impossible el partit per als visitant. L'Athletic, però, ha retallat distàncies gràcies a un penal transformat per Alejo però la reacció s'ha quedat aquí. De fet, ja en temps d'afegit, l'Esquerra ha sentenciat l'average amb un segon gol de Dani que situava el 4-1 definitiu (91'). Amb aquest marcador l'Athletic és tercer amb 41 punts i té set partits per continuar batallant per la segona plaça.

Sant Joan Despí 1-1 GORNAL
(Crònica de FutCat Baix Llobregat) Punt de mèrit el que ha sumat, sobre la botzina, el Gornal al camp d'un Sant Joan Despí que continua segon. El partit no s'ha decidit fins el final, ja que els del Baix s'han avançat al minut 87 per mitjà de Pere. David González, però, ha salvat un punt pels de Santisteban en una acció a pilota aturada en temps d'afegit. Els vermells són desens amb 33 punts, sis per sobre del perill i enllacen el tercer desplaçament sense perdre.

Espluguenc 3-1 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Qui no aixeca cap és la Uni, que ja acumula cinc jornades sense guanyar i que ahir tornava a perdre, en aquest cas per 3 a 1 al camp d'un Espluguenc que segueix batallant per l'ascens a Primera Catalana. Al descans, els de José Moreno ja perdien per culpa d'un gol del local Diego (32'); a la represa, Xavi Arias ha igualat el partit al minut 53, però els espluguencs han fet valer el factor camp i han acabat desnivellant la balança del seu costat. Al minut 71, Dani Matallín tornava a avançar els locals i, ja al tram final, Héctor Vázquez ha sentenciat el partit amb el 3-1 definitiu. La zona baixa es comprimeix, els de sota apreten i els de Bellvitge continuen cinquens per la cua, amb 27 punts, abans de rebre la setmana vinent el Begues (26 punts) en un partit dramàtic.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 2-2 Arenys de Mar
Un punt ha acabat sumant la Florida davant l'Arenys de Mar, rival directe per la permanència i que ben aviat, al minut 6, s'ha avançat per mitjà de Tomás. Els de Porras han sabut reaccionar a la perfecció i primer Virgilio Tercero (9') i, després, Belkacmi (39'), han capgirat el marcador. Els maresmencs, però, han tornat a igualar el partit després del descans amb un gol de Duwa (54'). L'expulsió del local Alejandro Vacas a quinze minuts del final ha complicat el final del partit a la Flori, que tot i la inferioritat no ha patit en excés per conservar un empat que li permet ampliar a set punts la distància amb el Canyelles B, que marca el descens a Quarta Catalana.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
PUBILLA CASAS 5-0 Vinyets Molí-Vell B
El Pubilla Casas continua amb la seva escalada classificatòria i ja és cinquè després de golejar el Vinyets B per 5 gols a 0 i d'aprofitar la relliscada de la Terlenka, que no ha passat de l'empat a casa davant l'Ibèria de Karem El Griri. A Pubilla, els de Manuel Díaz han encarrilat la quarta victòria consecutiva per la via ràpida i al minut 19 ja manaven per 2 a 0 gràcies a les dianes d'Aitor Díaz (7') i d'Eudald Andrés (19'). Ja al segon temps, els gols de Saúl Almodóvar (67'), Arnau Andrés (82') i Adil Yafou (87') han certificat una maneta que deixa els pubillencs amb 47 punts, quatre d'un Dinàmic que és segon i que golejava l'Espluguenc B per 8-1.

Catalònia 2-0 SANTA EULÀLIA
El Santa Eulàlia ha caigut derrotat per 2-0 al camp del tercer classificat, un Catalònia que s'ha vist afavorit per l'actuació de l'àrbitra, Couso Cuadrado, que al minut 16 ha trencat el partit amb l'expulsió del visitant Lluís Mengual. Autèntic sidral de targetes, ja que Miki Rodríguez, tècnic del Santa, ha acabat expulsat (igual que un altre membre del cos tècnic). Amb el partit escalfat els barcelonins s'han avançat tot just començar el segon temps amb un gol d'Adrià, però no han sabut sentenciar el partit fins que el Santa Eulàlia ha acabat amb 8 homes per les expulsions, consecutives, de David Rodríguez i de Joan Ibarra (72'). A dotze minuts del final, Areitio sentenciava el partit amb el 2-0 definitiu. El Santa, que veu les seves forces minvades de cara al derbi de dissabte contra el Pubilla, continua novè amb 33 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Veterans Catalunya 3-2 CAN PI
Mentrestant el Can Pi veu com el somni de l'ascens es complica en una jornada que no pintava malament amb l'empat de l'APA Poble Sec a domicili. A més, el partit s'havia posat perfecte per als riberencs, que al minut 28 manaven per 0 gols a 2 gràcies a les dianes de Derian (20') i Peque (28'). El Veterans, però, s'ha sabut ficar dins el partit ràpidament, amb un gol de Pablo tres minuts després (31'). A la represa, els barcelonins han completat la remuntada amb gols d'Alejandro (67') i Eric (80'). Cinquena derrota del curs del Can Pi, que és tercer amb 51 punts, a sis del líder, la Catalana i a tres de l'APA, segon classificat.