Etiquetes

1/3/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (27-28 de febrer)

Jornada de regust amarga, la del darrer cap de setmana a Can Hospi. Una jornada marcada per l'ensopegada del JUVENIL B en el partit clau de la temporada, a casa i davant del Júpiter. Els d'Alexis Martínez van pecar de joventut i de desencert de cara a porteria i van deixar escapar viu el líder en un primer temps en què els riberencs s'haurien pogut avançar, per exemple, per mitjà de Jorge Segura. No ho van fer i al segon temps una errada defensiva de Sergi Grimau va habilitat Roger Peris, que va definir a la perfecció davant Iván i situava el 0-1 provisional al marcador (54'). Un gol que va deixar estabornit un Hospi neguitós, que va perdre espurna i que abans del quart d'hora final va veure com els grisgrana sentenciaven gràcies a Samu. D'aquí al final, nervis riberencs, que veien com després d'haver retallat distàncies a la classificació, vint minuts tornaven a deixar l'ascens a set punts quan ja només queden 10 partits per finalitzar el campionat. Tasca difícil... però mai impossible.

Més solvents van ser el filial i el femení, que van treure endavant els seus partits amb golejades. L'Hospi B va vèncer el Peregrinos per 0 gols a 7 i continua a tres punts del líder, el Sarrià B, que no va perdonar davant el Cerro. Álex Maca, amb un triplet, va tornar a ser protagonista pels de Jorge Tostado en una golejada que van completar Joaquín, amb dos gols, Jordi Galindo i el central Jayson. Per la seva banda, l'Hospi femení segueix segon al grup 3 de Segona Catalana. No va fallar el líder Sant Jordi ni tampoc el tercer, el Premià de Dalt. Tampoc no van fer-ho les de Juan Sáez, que van golejar el Gladiador per 9 a 0 amb un triplet de Jennifer Rojo, un altre d'Estela Calzada i les dianes de Mercè, Anna i Andrea. 40 punts sumen les riberenques, que encara han de jugar sis partits d'aquí a final de Lliga.

Imatge: Benjamí A
Pel que fa a la resta d'equips, victòria important del Benjamí A al camp del Natació Terrassa (0-2) amb gols de Sergi González i Jose Monforte, que permet els riberencs ascendir fins a la setena posició amb 29 punts. Des de dalt també s'ho miren el Cadet A i l'Infantil B, que van fer la feina aquest cap de setmana i són una jornada més a prop del seu objectiu d'ascendir de categoria. Dissabte, el Cadet A es desfeia del Júpiter per 5 gols a 0 i manté els cinc punts de distància respecte el Sant Andreu, que va sorprendre el líder Espanyol B a domicili (1-3). Diumenge, l'Infantil B va haver de patir de valent per derrotar la Unificació Llefià per 1 a 2; van avançar-se els badalonins, però Adrià Herrero i Alejandro de Pineda van capgirar el partit i van donar al seu equip el 15è triomf en 18 jornades. Igualment important va ser la victòria de l'Aleví B per la mínima (0-1) al camp del Sant Andreu, tres punts vitals per continuar lluitant per la permanència al grup 2 de Preferent.