Etiquetes

7/2/16

Plou a gust de tothom | CF Badalona 1-2 CE l’Hospitalet

-> L'Hospi guanya dos mesos després i surt de la zona de descens després d'un bon partit a Badalona.
-> Corominas i Puerto distancien l'Hospi del Badalona en una primera mitja hora fantàstica dels riberencs.
-> Els de Cifuentes han sabut patir i aguantar davant d'un Badalona que ha millorat notablement al segon temps.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Manolo González, entrenador del Badalona.
-> GALERIA DE FOTOS del Badalona 1-2 l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

CF BADALONA: Morales, Tendillo (Carroza, 55'), Fran Grima, Akrong, Canelada (Olmeda, 34' (Josemi Perona, 80')), Maestre, Toni Lao, Óscar Muñoz, Morgado, Enric Pi i Sekou.

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Sierra, Héctor, Aleix (Christian Alfonso, 37'), Savall, Prior, Cristian Gómez, Raúl Torres, Corominas, Puerto (David López, 51') i Oliva (Toledo, 75').

Gols: 0-1 Corominas (2'); 0-2 Puerto (14'); 1-2 Sekou (53').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (las Palmas). Ha amonestat els locals Carroza, Josemi Perona i Enric Pi i els visitants Oliva, Christian Alfonso i Cristian Gómez.

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp Municipal de Badalona davant d'uns 500 espectadors. Matí plujós i fred. Andrés i Guzmán han completat la convocatòria riberenca; als escapulats ho fan fet Marc Vito i Èric.

Feia que temps que no plovia però que a l'Hospi hi havia pertorbacions. Avui, coses de la vida, la sequera meteorològica ha vist la llum del túnel i també l'han vista els riberencs, que han recuperat crèdit, sensacions i distància respecte la zona de perill gràcies a una bona actuació i millor victòria davant d'un Badalona que es converteix en rival més directe en la lluita per la permanència. Evidentment que ha calgut patir, molt, per sumar tres punts de cop que es resistien d'ençà que vam guanyar a finals de novembre a Lloseta, però això és Segona B i ni tan sols les golejades asseguren la tranquil·litat fins que el xiulet final és a sonar. L'Hospi ha fet feina ràpid i al quart d'hora de partit ja manava per 0 a 2 gràcies a les dianes de Corominas i de Puerto però, sobretot, d'un primer acte convincent per part de tots els futbolistes. A la represa, alguna decisió de Cifuentes (n'ha fet autocrítica), però especialment la inèrcia del marcador arran del gol del Badalona ha fet perillar la victòria en alguns moments. Només això, només un advertiment que no ha passat a realitat. Tres punts que permeten respirar i somriure. Pluja i gols, que ja tocava.

Les sancions obligaven a fer canvis i les dimensions de Montigalà també hi han contribuït. Sierra ha tornat al lateral dret, Héctor Rodríguez ha ocupat l'esquerre i Juanjo Prior s'ha estrenat per davant d'Aleix i Savall. Al davant, el retorn a la titularitat de Raúl Torres ha estat la nota més destacada d'un equip que ràpidament ha anat per feina. No havien passat 2 minuts quan David Corominas aprofitava una badada de Tendillo per rebre una passada llarga, plantar-se davant Morales i resoldre amb mestria ajustant el seu xut al pal esquerre de la porteria local. 34è gol del maresmenc amb la samarreta de la franja, primer d'aquesta segona etapa. El partit es posava favorable: confiança per a l'Hospi i desgavell en un Badalona que ha estat excessivament tendre i despistat. Tant que ha tornar a estar permissiu abans del quart d'hora, quan David Corominas ha assistit Xavi Puerto, que ha resolt també davant d'un Morales que encaixava el segon gol en 14 minuts. La sagnia hauria pogut ser encara més gran si cinc minuts després el meta local no hagués brillat en la seva intervenció en un mà a mà clamorós davant de Coro, que ha estat un dels millors futbolistes riberencs (19'). En una primera part de clar color hospitalenc, la nota negativa i, alhora, punt d'inflexió, ha estat la lesió d'Aleix Coch, substituït per Christian Alfonso (36') i que ha obligat Martí Cifuentes a canviar el pla fins aleshores havia funcionat.

Era d'esperar que el Badalona premeria l'accelerador al segon temps i no ens hem equivocat: Óscar Muñoz ha avisat amb un xut des de la frontal abans d'arribar al primer minuts i ja amb David López al camp (ha substituït Xavi Puerto), els escapulats han retallat distàncies: badada defensiva de l'Hospi, mitja volta de Sekou i rematada del vallesà al fons de la xarxa (53'). A patir. El cert és que el Badalona ha trepitjat més terreny de joc riberenc que no pas a l'inrevés, però l'Hospi no ha renunciat a sentenciar i ha gaudit de dues bones ocasions de gol per, potser, sentenciar el cotarro. Al minut 67 Morales ha tret un peu miraculós per salvar la rematada d'un Christian Alfonso cada cop més en forma (acumula 90 minuts en dos partits tot i arrossegar mesos d'inactivitat); vuit minuts més tard era Gerard Oliva qui no encertava a connectar una centrada des de la dreta. Toledo ha debutat substituït el davanter tarragoní; 15 minuts més l'afegit d'un tram final d'esbufecs constants i tres de ben clares pel Badalona: Guillem Savall ha tret amb el pit (vés a saber si duia armadura sota la samarreta) un cacau de Fran Grima (80'), Óscar Muñoz ha desaprofitat una posició perfecta i ha enviat el seu xut als núvols (88') i ja en el darrer sospir, Enric Pi ha rematat de cap massa tou. Per sort (95').