Etiquetes

15/2/16

#FutboLH | Resum 13-14 de febrer

El Gornal B aconsegueix, una setmana més, mantenir amb vida la flama de l'ascens de categoria i aquest diumenge es desfeia d'un Vallvidrera Senglars que tot i el resultat final (4-1) ha posat les coses ben complicades als hospitalencs. Els vermells mantenen la tercera posició en gran part gràcies al partidàs de Yeray Molero, autor de dos gols i assistent del quart que tancaria el partit. El '9' del Gornal B avançava el seu equip al minut 15 després de resoldre un mà a mà davant de Pol, porter del Senglars. Els barcelonins no perdrien la cara al partit i tres minuts després igualaven amb una rematada de Fabian, que ha perdonat dues opcions més al primer temps i una altra a la segona part. No ha estat tan permissiu Sebas, que s'ha tret una vaselina fantàstica per tornar a avançar un Gornal B que, aleshores sí, ja no ha deixat escapar l'avantatge (32'). Bon inici de segona part que, en canvi, no ha premiat els locals de forma immediata. Un golàs de Yeray Molero al minut 78, una canonada amb la dreta que s'ha colat per tot l'escaire, ha acabat d'eliminar les opcions d'un Senglars abatut, que encara ha vist com Yeray feia una passada de la mort a Jose, que no ha perdonat i feia pujar el 4-1 definitiu al marcador. Amb el xiulet final s'ha produït alguna picabaralla fruit de la tensió del partit sense més conseqüències. Galeria de fotos del Gornal B 4-1 Senglars.

Dissabte a Segona Catalana, una bona notícia i una altra de dolenta. De fet, els marcadors de Gornal i Uni Bellvitge els han fet intercanviar posicions i que ara els de Santisteban passin la setmana per sobre dels de la Feixa Llarga. Victòria importantíssima, pel què però sobretot pel rival, del Gornal. Els vermelles van vèncer al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca per 0 gols a 2, una victòria edificada després del descans. Chiqui avançava el Gornal quan el Reflex del descans encara feia olor (47') i abans de l'hora de partit un gol en pròpia porteria del local Jordi Saumell doblava la distància entre els penedesencs, que van jugar els últims sis minuts més propina en inferioritat i un Gornal que suma 26 punts i es distancia en quatre de la zona de perill evident. Un punt menys, és a dir 25, té la Unificación Bellvitge. Els de José Moreno van veure frenada la seva ratxa de cinc partits invictes al camp del Prat B, que en va fer prou amb un doblet de Toni García, un gol a cada meitat, per sumar tres punts que allunyen el filial potablava de la Uni, ara tretzena. Les males notícies mai no vénen soles; l'expulsió de Lucas Córdoba al camp del final serà un maldecap més de cara al partit de la setmana vinent contra el cuer, l'Òdena.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
L'HOSPITALET 1-1 Sabadell
Miki Muñoz
(Crònica, protagonistes i fotos)

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 1-1 Turó Peira
Els pals i un arbitratge més aviat fluix han marcat l'enfrontament entre la Florida i el Turó Peira i que ha acabat amb repartiment de punts. Marc Plaza ha avançat els barcelonesos al minut 34 però deu minuts més tard, just abans del xiulet que assenyalava el descans del matx, Sergio Moreno igualava el partit. A la represa, ocasions per a tots dos conjunts i tres expulsions, una al bàndol local (vermella directa a Jorge Nieto) i dues al Turó, que ha acabat el partit amb nou homes. Els de Porras són desens amb 24 punts i fa quatre partits que no guanyen.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
PUBILLA CASAS 0-2 Levante Las Planas
Tres derrotes consecutives i un Dinàmic Batlló imparable han fet que en menys d'un mes el Pubilla hagi vist dilapidades bona part de les seves opcions de disputar la promoció d'ascens a Segona Catalana. Després d'ahir la distància ja és de vuit punts; el Dinàmic golejava el cuer sense contemplacions mentre que a Pubilla el Levante Las Planas posava el partit coll amunt ja al minut 10 amb un gol de Jaime Hernández. Els santjoanencs van sentenciar en temps d'afegit per mitjà d'Álex Troncoso. 0-2 que fa caure els de Manuel Díaz a la setena posició amb 35 punts.

Unificació Ciutat Meridiana 3-3 CAN BUXERES
El Can Buxeres s'ha deixat dos punts aquest diumenge al Torrent del Bosc. Bàsicament perquè el 0-3 que hi havia al marcador en temps de descans poc feia preveure que els locals serien capaços d'eixugar l'avantatge que havien generat els gols de Jamal (20'), Rafa Vílchez (25') i Aleix Barnada (44'). Res més lluny de la realitat, els meridianos han aconseguit retallar distàncies poc després d'iniciar-se el segon temps i han acabat empatant a dos minuts del final per mitjà de David Rodríguez. Els de Julián García són vuitens amb 30 punts.

Atlètic Prat 1-0 SANTA EULÀLIA
Cinquena derrota consecutiva d'un Santa Eulàlia que ahir al Julio Méndez no va saber aprofitar el vent a favor que suposava que el rival jugués els darrers 20 minuts (i afegit) del partit amb dos futbolistes menys. L'Atlètic Prat és un líder sòlid, però el partit s'havia posat favorable amb les expulsions de Florentino Merino i d'Ismael Cabello. Tot i la inferioritat, els pratencs van aconseguir els tres punts gràcies a un gol d'Óscar Fuentes que tancava la divuitena victòria en 20 jornades i que clava els de Miki Rodríguez amb 26 punts, dotzens a la classificació.

Catalònia 5-1 HOSPITALENSE
Partit complicat el que tenia l'Hospitalense davant d'un Catalònia que aspira a la segona posició. Els riberencs han començat ben malament amb un gol en contra al primer minut de partit però dos minuts després han igualat amb un gol dels locals en pròpia porta. Iago ha tornat a avançat el Catalònia just abans d'arribar al descans, un gol que ja no han pogut remuntar els de Murillo, que han encaixat tres gols més al segon temps. Els del Centre tenen 23 punts i cauen a la 14a posició.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Imatge: RegionalFútbol
CAN PI 3-0 Barceloneta
Jornada profitosa pel Can Pi, que ha recuperat sensacions i, de retruc, també la primera posició. Els quadribarrats, que han trencat la ratxa de tres jornades sense vèncer golejant la Barceloneta per 3 gols a 0, han anat per feina ràpidament i als 12 minuts de partit ja guanyaven per 2 a 0 gràcies als gols de David Manzano i de Derian. La sentència ha arribat poc després de la represa, quan novament David Manzano ha establert el 3-0 definitiu. La tarda l'ha completada el porter local Ésgar, que ha aturat un penal als mariners al tram final del partit. Com dèiem, els de Sánchez Presa passaran la setmana en primera posició gràcies a l'ensopegada de l'APA Poble Sec al camp del Valldoreix (1-1).

(suspès) Escola Brafa - FE L'HOSPITALET ATLÈTIC
El partit no s'ha disputat ja que se n'havia programat un altre a la mateixa hora. Resta pendent la nova data de celebració del matx.

QUARTA CATALANA - GRUP 17
(suspès) UNIFICACIÓN BELLVITGE B - Rayo Badalona Sud
El partit no s'ha disputat ja que el Rayo Badalona Sud, que té pendent el pagament d'alguna quota arbitral, no s'ha presentat al Municipal de la Feixa Llarga.

APA Poble Sec B 3-3 CE L'HOSPITALET