Etiquetes

14/2/16

Es compliquen la vida | APA Poble Sec B 3-3 CE l'Hospitalet B

-> L'Hospi B es deixa dos punts a la Satàlia després de protagonitzar una primera mitja hora de joc terrorífica que li complica l'objectiu de l'ascens.
-> Els de Jorge Tostado reaccionen al segon temps, igualen un 3-0 advers però són incapaços de completar la remuntada.
-> GALERIA DE FOTOS de l'APA Poble Sec B 3-3 Hospi B

FITXA TÈCNICA

APA POBLE SEC B: Sergi, José David, Trigo, Munt, Dídac, Izhar, Isaac Gascón, Llanes, Álex de la Cruz, Nil i Gabriel. També han jugat: Arnau, David i Leo.

CE L'HOSPITALET B: Iván, Piti, Kike, Rustam, Charlie Galindo, Willy, Joaquín, Rober, Álex Maca, Cristhian i Javi Maca. També han jugat: Jayson, Jordi Vera i Oliver.

Gols: 1-0 Isaac Gascón (3'); 2-0 Isaac Gascón (23'); 3-0 Isaac Gascón (34'); 3-1 Piti (35'); 3-2 Cristhian (63'); 3-3 Oliver (80').

Àrbitre: Óscar Olivella Álvarez (Barcelona). Ha amonestat els riberencs Joaquín, Javi Maca, Kike i Piti.

Incidències: partit corresponent a la jornada 18 del Campionat de Lliga del grup 17 de Quarta Catalana celebrat a la Satàlia davant d'una cinquantena d'espectadors. Vespre plujós i fred al Poble Sec. Marc Díaz, Ian i Jordi Naranjo han completat la convocatòria de l'Hospi.

Pas enrere de l'Hospitalet B en les seves aspiracions d'ascendir a Tercera Catalana en l'any del seu debut. Els de Jorge Tostado han pagat molt cara una primera mitja hora de partit pèssima, on les increïbles concessions defensives han permès que l'APA Poble Sec B, capitanejada per un excel·lent Isaac Gascón, aprofités els regals de l'Hospi per situar-se amb tres gols d'avantatge en qüestió de 34 minuts. La gran tarda del '12' del Sec ha començat al minut 3 amb la primera diana, una vaselina en aprofitar la posició avançada d'Iván Pérez, porter que debutava avui amb el filial riberenc. L'Hospi B ho ha intentat tirant de qualitat individual, però ni Joaquín ni Álex Maca, amb tot a favor, han trobat el camí del gol (21'). Sí ho ha fet dos minuts després novament Isaac Gascón, que ha robat la cartera a un central de l'Hospi B, s'ha plantat sol davant Iván i l'ha batut després de desfer-se'n (23'). Lluny de millorar, el panorama ha acabat d'enfosquir-se amb un tercer gol, altre cop obra de Gascón, que situava un 3-0 definidor al marcador (34'). Per fortuna visitant, el lateral dret Piti s'ha tret un autèntic golàs un minut després, una diana que ha omplert d'esperança un Hospi B que ha estat amo i senyor de la resta del partit i, de fet, Joaquín hauria pogut fer el segon si el porter local Sergi no s'hagués lluït en un duel individual (40').

L'APA Poble Sec B ha tingut moltes dificultats per generar perill en un segon temps de domini franjavermell. Als dos minuts de la represa Álex Maca ha estavellat un xut de falta al travesser i Cristhian, amb tot a favor, no ha sabut aprofitar el refús (47'). Hi han cregut, els riberencs, que un cop sobrepassada l'hora de partit han trobat el premi amb la diana, ara sí, de Cristhian (63'). Amb mitja hora per davant els riberencs han insistit de valent i han acabat aconseguint l'empat gràcies a un dels futbolistes que havia entrat de refresc. Ha estat en una acció fruit d'un servei de cantonada que Oliver Lobo ha enviat la bola al fons de la xarxa i ha establert un empat que acabaria sent definitiu (80'). L'Hospi B ho ha seguit intentant però han estat els locals, novament per mitjà de Gascón, els qui s'han quedat més a prop de tornar a sucar amb un xut que ha marxat massa creuat. En un final de partit de bogeria, la tensió entre els futbolistes s'ha deixat notar amb el xiulet final de l'àrbitre i amb algunes protestes que, per sort, no han tingut més importància. Amb aquest marcador l'Hospi B queda a tres punts del líder, el Sarrià B, i perd també el privilegi que suposa ser el millor segon classificat dels grups de Barcelona, un honor que mateix té el Suburense B, del grup 10.