Etiquetes

11/1/16

#FutboLH | Resum 9 i 10 de gener

El Can Pi segueix a la seva. Imatge d'arxiu
Passen les setmanes i s'esgoten els adjectius. El Can Pi va cloure l'any 2015 derrotant el segon classificat i l'ha començat igual, però fent-ho a domicili i davant d'un APA Poble Sec que acumulava sis partits seguits guanyant i 10 jornades sense perdre. Però sembla que no hi ha missió impossible per als de Francisco Sánchez Presa. Els quadribarrats defensaven liderat a la Satàlia i en van sortir amb una diferència, ja de sis punts amb el 'nou Sec', el doble de gran. La culpa, de tot l'equip, però en particular dels dos golejadors, Colinas i Kevin, que abans de la mitja hora de partit ja havien situat un magnífic 0 a 2 a l'electrònic. Quedava, però, molt de partit i estava clar que caldria patir; més encara quan Aiham va retallar distàncies al minut 67 i, especialment. Tot i els intents locals, el Can Pi va protegir una victòria importantíssima que l'eleva ja a la quarantena de punts, com dèiem, amb + 6 sobre l'APA Poble Sec i amb +7 sobre una Catalana que va vèncer el Veterans per la mínima. Diumenge (16:00 hores, Gornal), el Can Pi tancarà la primera volta tot rebent el Pastrana.

No ocupa una posició tan privilegiada La Florida, però la temporada que estan realitzant els de Porras també és digna de ser emmarcada. Ahir a les Planes, setena victòria del curs, a priori lògica, davant d'un Alella que continuarà tancant la classificació del grup 4 de Tercera Catalana. Els hospitalencs van anar a per feina i al minut 26 ja manaven per 3 gols a 0 gràcies als gols de Pedro Baena i al doblet de José Miguel González. Els maresmencs van retallar distàncies abans del descans amb un gol de Bernat però Belkacmi, ja al tram final, va situar el 4-1 definitiu al marcador. Amb 23 punts la Flori ja treu quatre punts al desè i nou unitats als equips que ronden la zona de descens a Quarta Catalana. Enorme reacció després d'un inici de Lliga convuls.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Villarreal B 2-0 CE L'HOSPITALET
Crònica, fotos i protagonistes

SEGONA CATALANA - GRUP 3
GORNAL 2-5 Sant Cugat Esport
Derrota contundent del Gornal a mans del Sant Cugat, clar aspirant a l'ascens a Primera Catalana. Tot i l'abultat marcador final, les coses no van començar gens malament pels de Tete Santisteban, que van avançar-se en dues ocasions, primer mitjançant Álex López (12') i, després, per mitjà d'Álvaro Virgós (42'). Els vallesans, però, van posar la directa al segon temps i van transformar el 2 a 1 en un 2 a 4 provisional en qüestió de 12 minuts. L'ex del Pubilla Javi Pelegrín va fer els dos primers gols dels roig-i-negres i, també, el cinquè i definitiu gol, des del punt de penal i quan mancaven set minuts per acabar. Amb aquest marcador el Gornal és dotzè amb 20 punts, empatat amb la Uni i una mica més a prop de la zona de perill.

Can Vidalet 0-0 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Continua la marxa irregular de la Uni de José Moreno. Tot i acumular la quarta jornada sense vèncer, però, els hospitalencs van sumar un punt en un camp complicat com és el del Molí. Els arlequinats, de fet, s'haurien pogut situar a quatre punts de la segona plaça però la bona feina dels riberencs va impedir-ho. I això, tot i que van haver de jugar amb un home menys a partir del minut 61 per l'expulsió d'Héctor Montiel, que va veure dues grogues. El punt, però, no allunya la Uni de la zona de perill ja que es troba tot just dos punts per sobre de la FE Atlètic Vilafranca.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
PUBILLA CASAS 3-2 Almeda
Insistència. Creure en les seves possibilitats. Això va demostrar dissabte un Pubilla Cases cabut, entestat a mantenir el pols amb el Catalònia amb l'ànim d'aconseguir el segon lloc. Els de Manuel Díaz van haver d'avançar-se fins a tres ocasions a un combatiu Almeda que va igualar dos cops l'avantatge generat pels hospitalencs, primer a càrrec d'Eudald (8') i, després, per mitjà de Juan Vílchez (40'). El partit va marxar al descans amb empat a dos i l'expulsió per vermella directa d'Albert Garcia al minut 54 complicava el panorama al Pubilla, que no obstant això va aconseguir colpejar per tercer cop, i ja definitiu: Pedro Lázaro feia el 3-2 al minut 74 i donava tres punts d'or al seu equip, tercer amb 32 punts, empatat amb el Catalònia, segon.

SANTA EULÀLIA 0-1 MBD Lions
El Santa no va començar amb bon peu el 2016 i la bèstia negra dels hospitalencs, el Lions, va marxar del Municipal amb un triomf tan mínim com vàlid. Una diana d'Àlex Vallès al darrer minut va arrabassar un punt als riberencs, que van gaudir d'ocasions de gol suficients com per haver-se avançat molt abans. Tot i la derrota, el tècnic del Santa Eulàlia, Miki Rodríguez (que complia 50 partits al capdavant del Primer Equip) es mostrava satisfet amb l'actitud dels seus futbolistes tot i la derrota i tan sols va lamentar la manca d'encert de cara a porteria. Els hospitalencs cauen a la vuitena plaça, amb 26 punts i a sis del segon classificat.

CAN BUXERES 3-1 Ibèria
El Canbu va sumar tres punts importants dissabte a costa de l'Ibèria i allarga a cinc les jornades consecutives sense perdre. Els de Julián García van posar-se el mono de feina i al minut 17 ja comandaven per 2 gols a 0 gràcies a les dianes d'Aleix Barnada i d'Aitor Gallego. Els barcelonins retallaven distàncies al minut 62 per mitjà de Samba però un gol tardà de Sergio Valera situava el 3-1 definitiu i assegurava els primers tres punts del 2016 per al Can Buxeres, ara onzè amb 23 punts.

HOSPITALENSE 2-4 Atlètic Prat
Cinquena derrota seguida dels del Centre, això sí, a costa d'un líder imparable. Tot i la derrota, els de José Carlos Murillo van plantar cara als pratencs i, de fet, van avançar-se amb un gol d'Èric Caraltó (9') que els visitants van capgirar en qüestió de 10 minuts. Tot i el cop, els hospitalencs van reposar-se i van igualar el matx mitjançant Lluís Vallès (30'). A la represa, però, els del Baix Llobregat van tirar de gol i van sentenciar el partit amb un gol d'Óscar (52') i un altre, al final, de Florentino (90'). Amb aquest marcador l'Hospitalense és dotzè amb 20 punts.