Etiquetes

16/11/15

#FutboLH | Resum 14 i 15 d'octubre

El Santa Eulàlia continua l'escalada classificatòria després d'enllaçar el seu segon triomf consecutiu i la tercera setmana sense perdre. La seva víctima va ser un Can Buxeres que mai no va donar la sensació de poder puntuar, ja que els locals van avançar-se ben d'hora amb una rematada a plaer de Lluís Mengual. El '22' del Santa va seu un autèntic maldecap per a la defensa del Canbu. Al minut 24 Ibarra feia el segon gol dels locals i semblava encarrilar un triomf que hauria pogut ser més ampli si Lluís no hagués enviat dues pilotes als pals abans del descans. La decoració, lluny de canviar a la represa tot i els canvis introduïts per Julián García, va mantenir-se igual; Dani (52') va fer el 3-0 (un gran gol) per acumular vuit dianes al seu compte particular aquest curs i Lluís va arrodonir la seva actuació amb el quart gol dels de Miki Rodríguez (69'). El Santa va buscar la segona maneta consecutiva però va ser el Can Buxeres el que, mitjançant Aitor Gallego, retallava distàncies (87') situant el 4-1 definitiu al marcador virtual (l'electrònic no funcionava). Ambdós equips sumen 14 punts a la Lliga però el Santa (11è) supera el Canbu (12è) per diferència de gols general. GALERIA DE FOTOS

Per la seva banda el Pubilla perdia ahir diumenge de forma merescuda al camp d'un MBD Lions que va gaudir d'un nombre altíssim d'ocasions. Els roig-i-negres van aprofitar-se de la poca tensió defensiva d'un Pubilla que no va saber demostrar la seva superioritat sobre la gespa. Àlex Vallès va avançar els barcelonins després de sortejar Jonathan (10') i el mateix '9' del Lions va perdonar dos mà a mà claríssims abans que el seu company Pol, novament en un contraatac, situés un 2-0 que posava coll amunt les coses per als de Manuel Díaz. El Pubilla arrencaria el segon temps amb més esma, però el Lions gaudiria de les millors ocasions, ara a les bótes de Víctor i d'Álex, per poder fer el tercer. Van perdonar... i els visitants se'n van aprofitar: Pedro va reduir la diferència rematant un córner (67') i Javi Pelegrín va transformar un penal protestat (es va protestar qualsevol acció durant tot el partit, de fet) tot establint el 2-2 definitiu. Només aleshores els locals van reaccionar: Pol va picar una falta directament al travesser (80') i José, que tot just havia acabat d'entrar, aprofitava un desajust defensiu dels hospitalencs per establir un sorpresiu 3-2 final que desplaça el Pubilla de la segona plaça en solitari.

SEGONA DIVISIÓ B
(Crònica) CE L'HOSPITALET 1-2 Pobla de Mafumet
David López

SEGONA CATALANA
UNIFICACIÓN BELLVITGE 0-0 San Mauro
Punt insuficient de la Uni per tractar d'escapar de la zona de perill. Els de José Moreno continuen irregulars i no van passar de l'empat a casa davant d'un San Mauro que és sisè i que no va saber aprofitar un final de partit en superioritat per l'expulsió del local Robert Bargues (88'). La Uni és dotzena amb 14 punts.

Marianao Poblet 1-0 GORNAL
El Gornal no aixeca cap i dissabte va perdre per la mínima a Sant Boi davant d'un aspirant a l'ascens com és el Marianao Poblet. Sisena derrota consecutiva dels vermells, que van veure com el guió del gol encaixat al temps d'afegit es repetia per enèsima vegada; els santboians van marcar mitjançant Marc Raposo quan el Gornal ja jugava amb deu homes per l'expulsió de Chiqui (85'). Immersos en aquesta terrible mala ratxa, els de Santisteban ja són tretzens (van arribar a ser líders) amb 13 punts, només dos més que Begues i Torrelles.

TERCERA CATALANA
Liverpool 2-3 LA FLORIDA
Segona victòria consecutiva i quarta jornada seguida sense perdre de La Florida. Els de Porras han recuperat sensacions i després del triomf de dissabte a Mataró ja ocupen la desena plaça amb 14 punts. Els riberencs van avançar feina contra el Liverpool en un primer temps que va acabar amb un 1 a 3 favorable gràcies als gols de Sergio Moreno (2) i de Reilin. Tot i això, els maresmencs van retallar distàncies a la segona part amb un gol de Sissoko (66') i van gaudir de cinc minuts més l'afegit amb superioritat per l'expulsió de Pedro Baena.

Sant Just Desvern 1-5 HOSPITALENSE
Un pòquer de gols de Deaniel Benítez en qüestió de 25 minuts (entre el 12' i el 37' de la primera meitat) van servir perquè l'Hospitalense deixés sense opcions un Sant Just Desvern que és penúltim a la Lliga. D'aquesta manera els de José Carlos Murillo, que arrodonirien el marcador amb un gol d'Álex Jiménez a vuit minuts del final (abans els locals havien fet el gol de l'honor), sumaven el seu segon triomf del curs lluny del Jordi Alba i se situen cinquens amb 20 punts, a només tres de la segona posició.

CAN PI 6-0 Sant Genís Penitents
El Can Pi va refer-se a la perfecció de la derrota al camp del Valldoreix i va clavar un set en blanc al Sant Genís Penitents. Els barcelonins ja van marxar al descans perdent per 2 gols a 0 fruit de les dianes de Daniel Martín i de Kevin Sánchez. Kevin, de fet, va ser el protagonista del partit ja que va acabar marcant tres dianes més per assolir un total de quinze i convertir-se en el màxim golejador del grup 11 de Tercera Catalana. A més, Daniel Martín també va fer un altre gol (el 4-0) per arrodonir un triomf que fa més líder el Can Pi arran de la derrota in extremis de la Catalana al camp del Sants B (3-2). Els de Sánchez Presa tenen 25 punts, tres més que el nou segon classificat, l'APA Poble Sec.