Etiquetes

6/9/15

Tot de cul | CE l'Hospitalet 1-1 CF Reus Deportiu

-> L'Hospi pateix un desenllaç cruel i cedeix dos punts contra el Reus Deportiu en un final accidentat i que s'ha cobrat la baixa per lesió del porter Víctor Ibáñez.
-> Els riberencs dominen per complet el partit fins que un penal a cinc minuts de final permet els roig-i-negres, desconeguts, avui, salvar un punt.
-> Tot i no guanyar, l'equip ha experimentat una millora en el joc i, sobretot, en l'actitud, que ha de servir de cara als propers partits.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, entrenador de l'Hospi
-> RODA DE PREMSA de Natxo González, entrenador del Reus Deportiu.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 1-1 Reus Deportiu.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Medina, Miki Muñoz, Ton Alcover, Raúl Torres (Javi Pérez, 79'), Guzmán, David López (Carreras, 43') i Ruibal (Puerto, 73').

CF REUS DEPORTIU: Édgar Badia, Benito, Marín, Olmo, Moyano, Jaume Delgado (Ricardo, 60'), Folch (Rafa García, 78'), Óscar Rico (Fernando, 73'), Colorado, Fran Carbia i Édgar Hernández.

Gols: 1-0 Ruibal (25'); 1-1 Colorado (85', pen).

Àrbitre: Cristian Gadella Kamstra (Tenerife). Ha amonestat els locals Ruibal, Dani Fernández, Medina, Miki Muñoz, Aleix, Sierra i Guzmán i els visitants Jaume Delgado i Olmo.

Incidències: partit corresponent a la jornada 3 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors amb presència d'aficionats del Reus Deportiu. Tarda agradable. A l'Hospi, Andrés i Èric Via han completat la convocatòria; al Reus Deportiu ho han fet Ángel Martínez i Raúl.

Serà Déu, serà energia o serà una simple qüestió de sort o desgràcia, però quan al futbol van mal dades... el destí es torna tan cruel com pot. L'Hospi no havia estat bé en els dos primers partits i avui, contra el Reus, ha posat el que calia posar per guanyar el partit, per millorar el joc, la imatge, l'actitud i demostrar que aquest equip té orgull i capacitat de reacció. Ruibal ha avançat l'Hospi al primer temps però els riberencs han perdonat el rival. Massa. Els riberencs s'han fet un fart de perdonar contracops, de topar amb Édgar Badia o de quedar-se a mil·límetres de connectar centrades laterals. Fins i tot l'estratègia ha començat a transmetre més sensació de perill. Però si la lesió de David López al primer temps no havia estat un contratemps suficient, el tram final del partit s'ha tornat negre (ni tan sols gris) per als riberencs. El Reus s'ha trobat amb un penal i el gol de l'empat, ha tingut dues ocasions per guanyar i, per acabar-ho d'adobar, l'Hospi ha acabat amb 10 per la lesió del seu porter: no fa bona pinta la lesió d'un Víctor Ibáñez que podria tenir afectats els lligaments. Terrible. Tot plegat fa que el menys preocupant hagi estat, probablement, deixar escapar dos punts quan la lògica del futbol (aquella que només existeix quan interessa) hauria dictat una (còmoda) victòria local.

Cifuentes ha mogut l'equip per canviar la dinàmica. Sierra ha ocupat el lloc del sancionat Bigas i Dani Fernández ha debutat al lateral dret. A dalt, però, el tècnic vallesà ha optat per mantenir l'atac que va començar el partit a Lleida i que avui, contra el Reus, ha funcionat molt millor. L'Hospi ha sortit amb dues marxes més, potser per allò de deure-li un bon partit a l'afició després de la pobra imatge contra l'Europa i el Villarreal B. Hi ha col·laborat un Reus que no ha fet un bon partit per bé que Natxo González ha dit que han arribat 200.000 vegades (i això que és vitorià i no de Bilbao). Guzmán ha tingut la primera opció al minut 7 i una estona després una incorporació a l'atac de Dani Fernández ha acabat en un xut ras blocat per Badia (18'). Ha estat la tímida resposta al doble ensurt de l'acció anterior, quan Víctor s'ha hagut de lluir per treure una rematada a boca de canó d'Édgar Hernández; el refús l'ha recollit Colorado, que ha enviat la pilota als núvols amb tot a favor per marcar (16'). En canvi l'Hospi ha estat més encertat minuts després quan Aitor Ruibal s'ha plantat tot sol davant Édgar Badia i després de sortejar-lo i quedar-se amb poc angle de rematada ha aconseguit enviar la pilota al fons de les malles (25'). Premi per un futbolistes que s'ha deixat la pell (i els ous també, perquè no dir-ho) durant els 73 minuts que s'ha estat sobre la gespa. Un minut després, de cap, el mateix Ruibal ha tornat a fer treballar Badia igual que David López, que ha acariciat el 2-0 i que ha hagut d'abandonar el camp lesionat per una acció amb Olmo que l'àrbitre no ha volgut sancionar.

A la represa, lluny de canviar la decoració, l'Hospi ha seguit ambicionant el segon gol consecient que els partits a Segona B s'han de tancar per no patir (i a vegades, ni això serveix). Els riberencs, sense canvis, s'han trobat còmodes en la creació i han provat fortuna amb una rematada alta de Raúl Torres (56') i, sobretot, en un tall providencial d'Olmo quan Ruibal ja preparava la cama per afusellar Badia (62'). Amb tot, el '9' de l'Hospi encara n'ha tingut una de més clara vuit minuts després quan marxava tot sol i s'ha aturat pensant que estava en fora de joc; segons perduts que han impedit veure el segon gol i, qui sap, si també la sentència d'un partit que s'ha acabat complicant. Natxo González ha fet entrar Ricardo, Fernando i Rafa García però tot i així la jugada que ha capgirat la dinàmica ha estat aïllada, fruit d'unes mans dins l'àrea d'Aleix que Gadella Kamstra ha sancionat com a penal. Álex Colorado transformava la pena màxima (85') tot i que Víctor era a punt de desviar el xut del gadità. El gol ha fet mal a l'Hospi i ha donat ales a un Reus que ha tingut el segon gol en dues accions claríssimes, primer a les botes de Ricardo Vaz (86') i dos minuts més tard als peus de Fernando (88'). Hauria estat massa cruel per a l'Hospi, més encara quan tres minuts després una topada entre un davanter roig-i-negre i el porter riberenc Víctor ha acabat amb el porter lesionat i tret del camp en llitera. Miki Muñoz ha acabat amb els guants i la samarreta verda amb l'1 a l'esquena, sota pals, tot i que no ha hagut de fer cap intervenció abans que l'àrbitre xiulés la fi del partit.