Etiquetes

21/9/15

#FUTBOLH | Resum de la J3

Bon inici del Gornal. Imatge d'arxiu
Ple de punts a casa. La UD Gornal sembla trobar-se còmoda en el seu retorn al seu Municipal i ahir va sumar el seu segon triomf com a local aquest curs. Els hospitalencs van derrotar l'Atlètic Vilafranca per 3-2 en un partit que es va complicar de forma inesperada, ja que el Gornal dominava per 2-0 gràcies al doblet d'Israel Frieros fins que els gols dels penedesencs Joan i Èric (curiosament germans dels futbolistes del Mestalla Rai Marchán i de l'Espanyol B Marc Roca, respectivament) van eixugar l'avantatge local. Però sí dissabte passat el descompte va ser fatídic per als hospitalencs ahir un gol de penal de Chiqui va servir per fer el tercer i definitiu gol. El Gornal suma 7 punts en 9 partits i és a la part alta de la classificació. Una zona on també vol ser la Unificación Bellvitge, que dissabte sumava el seu primer triomf a costa del Prat B. Gols de Robert i Álex Moreno per lligar els tres primers punts del campionat abans de viatjar dissabte (4 de la tarda) al camp de l'Òdena.

TERCERA CATALANA
Turó Peira 3-0 LA FLORIDA
Primera derrota dels de Porras, que van caure de forma clara al camp d'un dels aspirants a retornar a Segona Catalana. Els riberencs jugaran demà el partit pendent de la J1 al camp del Pla d'En Boet a partir de les 9 del vespre.

HOSPITALENSE 4-2 Catalònia
Remuntada de mèrit de l'Hospitalense de José Carlos Murillo, ja que al minut 16 perdia per 0-2, tot i que els del Centre van marxar al descans amb 2-2 al marcador gràcies als gols d'Alcántara i de Lluís Vallès. L'expulsió del visitant Albert Sadurní (51') va aplanar el camí d'un Hospitalense que va executar la remuntada amb una nova diana de penal d'Alcántara i amb la sentència de David Méndez al final del matx. L'equip és sisè amb sis punts.

CAN BUXERES 3-1 Unificació Ciutat Meridiana
També va haver de patir el Canbu, setè amb sis punts. Els riberencs van avançar-se al marcador amb un gol de Raúl Pilares (12') però els meridianos empatarien tretze minuts després. El gol d'Álex Moreno va permetre que el Can Buxeres marxés al descans amb avantatge provisional però l'expulsió de Moreno va complicar la vida als de Julián García, que tot i jugar amb un menys durant mitja hora van sentenciar mitjançant Rafa Vílchez.

Levante Las Planas 1-3 PUBILLA CASAS
El Pubilla ja és segon després de sumar el segon triomf en tres jornades. Els hospitalencs van obrir la llauna abans del descans amb un gol de Silvestre (40') i al segon temps van rematar la feina amb un doblet de David Pelegrín.

SANTA EULÀLIA 0-2 Atlètic Prat
Primera derrota del curs per als de Miki Rodríguez, que van ser superats per un Atlètic Prat que en va fer prou amb un gol a cada part. Els riberencs són desens amb 4 punts.

Barceloneta 1-3 CAN PI
Victòria històrica del Can Pi al camp del cuer, l'històric Barceloneta. Primer triomf a Tercera Catalana dels homes de Sánchez Presa, que van fer la feina abans del descans marcant els tres gols del Parc de la Catalana; Antonio Tobal, Marcelo Figueira i Héctor Bustamante van edificar el triomf dels hospitalencs, que van acabar amb 10 homes per l'expulsió de Marc Molina (58'). Els riberencs, pendents del recurs pel partit de fa set dies contra el Sants B, són desens amb 4 punts.