Etiquetes

6/9/15

#FUTBOLH | Resum de la J1

-> El Can Pi s'estrena a Tercera Catalana amb un empat (1-1) a Can Dragó contra el Piferrer en un partit igualat.
-> Jornada brillant per als equips de #3cat10 amb ple de victòries. El Santa Eulàlia 4-1 Ibèria, suspès a pocs minuts del final per una pilotada a l'àrbitre.
-> A Segona Catalana la Uni debuta amb derrota (0-1 vs Torrelles) i el Gornal es desfà del recent ascendit Òdena amb dos gols de l'ex Hospi Chiqui (3-2).
-> GALERIA DE FOTOS del Piferrer 1-1 Can Pi

L'Esportiu Joventut Can Pi estrenava categoria aquest diumenge en el seu quart any consecutiu en competició oficial. Els hospitalencs han superat el primer test contra el Piferrer amb nota tot i les dificultats, ja que el tècnic riberenc tan sols ha disposat d'un futbolista per fer canvis en una convocatòria de dotze. Després d'una primera meitat avorrida i sense massa ocasions el partit s'ha animat al segon temps, especialment un cop superada l'hora de partit, moment en el qual ha arribat el primer gol del partit. El Can Pi s'ha avançat gràcies a un gol d'estratègia: córner a la dreta de l'atac visitant i bona rematada amb el cap d'Edu Aínsa per situar el 0-1 al marcador (59'). El gol ha fet despertar els barcelonins, que sis minuts més tard han estat a punt d'empatar en una rematada al travesser de Ken Essien (65'). Els locals han premut l'accelerador i han trobat el premi de l'empat en un gran llançament de falta de Daniel Blesa, que ha batut el porter hospitalenc (80'). D'aquí al final, tensió i alternatives: el Can Pi s'ha quedat amb 10 homes per l'expulsió de Javi Colinas però encara ha disposat d'un parell de contracops per haver-se endut els tres punts si els davanters riberencs haguessin estan més encertats. La setmana vinent el Can Pi debutarà a casa (16:00, Gornal) davant del Sants B.

Segona Catalana - Grup 3
UNIFICACIÓN BELLVITGE 0-1 Torrelles
Estrena amb derrota dels homes de José Moreno. Els del Baix Llobregat s'avançaven amb un gol matiner de Daniel Luís (10') i gestionaven el seu avantatge per sumar els tres primers punts del curs.

GORNAL 3-2 Òdena
Debut victoriós per als de Tete Santisteban, que tot i disposar d'un 2-0 i d'un 3-1 al seu favor encara han hagut de patir per treure endavant el partit davant d'un nouvingut a la categoria. Doblet de Chiqui i diana d'Israel Frieros que donen els tres primers punts al Gornal en el retorn al seu terreny de joc.

Tercera Catalana - Grup 4
Pla d'en Boet - LA FLORIDA (ajornat)
Partit ajornat ja que la repesca dels hospitalencs per part de la FCF feia massa prematura l'estrena de la Florida en el seu retorn a Tercera Catalana. El partit encara no té data de celebració.

Tercera Catalana - Grup 10
HOSPITALENSE 3-0 Unificació Ciutat Meridiana
Victòria clara dels nois de José Murillo en el debut a la Lliga. Lluís Vallès feia el primer gol abans del descans i un doblet d'Èric Caraltó sentenciava el primer triomf dels del Centre aquesta temporada.

CAN BUXERES 3-2 Atlètic Prat
Un gol de penal de Rafa Vílchez a deu minuts del final donava els tres primers punts del curs al Canbu en un partit que s'havia complicat després que els pratencs igualessin un 2-0 aconseguit gràcies als gols d'Álex Moreno i d'Aitor Gallego.

PUBILLA CASAS 2-1 Dinàmic Batlló
L'ex Hospi Moha Sabban avançava els barcelonins poc després d'iniciar el partit (4') però els pubillencs aconseguirien remuntar el partit gràcies a un gol d'Eudald Andrés (17') i a un de definitiu de Juan Vílchez a tretze minuts del final. Primers tres punts per als de Manuel Díaz.

SANTA EULÀLIA 4-1 Ibèria
Partit suspès al minut 89 després que l'àrbitre rebés una pilotada a l'esquena i decidís suspendre el partit tot i l'oposició d'ambdós equips. Partit en què els de Miki Rodríguez van haver de remuntar el gol inicial de l'Ibèria; doblet de Carles García, estrena golejadora de Ricky Pascual amb el Santa i sentència d'Andreu Bartoll a cinc minuts del final.