Etiquetes

28/9/15

#FutboLH | Resum - 26 i 27 de setembre

L'Hospi B, un dels triomfadors de la jornada.
Jornada feliç per a Unificación Bellvitge i, sobretot, per al Gornal. Els de Javi Santisteban continuen on fire i allarguen el seu brillant inici de Lliga sumant el tercer triomf en quatre jornades i situant-se en segona posició... després de batre el líder a domicili. Els riberencs van vèncer l'Espluguenc al Salt del Pi per 1-2 amb gols de Craviotto (sí, el germà de l'ex porter de l'Hospi) i d'Edu Quindos, que a set minuts del final feia estèril el gol de l'empat dels espluguencs, que fins ahir ho havien guanyat tot. Ara el Gornal és colíder amb 10 punts, els mateixos que el Fontsanta-Fatjó. Tots dos avantatgen en quatre punts la Uni Bellvitge, que dissabte va golejar l'Òdena a domicili i que encadena dues victòries seguides. Els de José Moreno van guanyar per 1-4 amb doblet de David Jiménez, gol de Ricard López i un altre dels de l'Anoia en pròpia porteria i se situen en vuitena posició al grup 3 de Segona Catalana.

TERCERA CATALANA
LA FLORIDA 2-3 Llavaneres
Tercera derrota consecutiva dels homes de Porras en un partit ple d'alternatives, ja que els riberencs van avançar-se abans del descans amb un gol de Messaoudi, però els maresmencs remuntarien al segon temps establint l'1-2 provisional. Belkacmi empatava pels riberencs a set minuts del final, però els de la Florida no podrien aguantar el punt: un gol del visitant Omar en l'afegit situava el 2-3 provisional, poc abans que el local Joel fos expulsat. La Florida ocupa la 15a posició amb 3 punts.

PUBILLA CASAS 2-3 HOSPITALENSE
Tercera victòria en quatre partits de l'Hospitalense que va imposar-se per 2-3 al derbi de Tercera Catalana davant d'un Pubilla que va gaudir de dos avantatges. Els de Manuel Díaz van disposar d'un 1-0 i d'un 2-1 al seu favor gràcies a les dianes de Pedro Lázaro i de Javi Pelegrín, però els de Murillo (que va acabar expulsat) van tenir poder de reacció i al primer temps mitjançant Alcántara i al segon acte amb un doblet d'Èric Caraltó en dos minuts van situar el 2-3 definitiu. L'Hospitalense ja és quart amb nou punts mentre que el Pubilla Casas és setè amb 7 punts.

Dinàmic Batlló 4-2 CAN BUXERES
Tot i avançar-se al minut 9 amb un gol d'Aitor Gallego, els de Julián García no van poder fer res per impedir la remuntada d'un dels favorits a l'ascens, que tanmateix no va poder executar el sorpasso fins el segon temps. Els santsencs van situar-se 4-1 per davant fins que Jamal, ja a les acaballes, va situar el 4-2 definitiu. El Canbu és novè amb sis punts i encara no ha puntuat a domicili

Almeda 2-0 SANTA EULÀLIA
Tercera jornada seguida sense guanyar del Santa Eulàlia, que va caure al camp del líder, l'Almeda. Els de Miki Rodríguez ja van marxar al descans amb un 2-0 en contra per culpa del doblet del local Oriol i tot i gaudir de gairebé mitja hora de superioritat numèrica no van poder reduir distàncies. El Santa és catorzè amb 4 punts.

CAN PI 3-2 Sant Ignasi
Kevin Sánchez va erigir-se ahir en autèntic protagonista del segon triomf consecutiu del Can Pi. Els de Sánchez-Presa van derrotar el Sant Ignasi per la mínima gràcies al triplet de Kevin, que va avançar els quadribarrats amb un gol al minut 19 i que ja al segon temps va eixamplar el marcador amb dues dianes més poc després que els barcelonins empatessin provisionalment. Ara els riberencs són sisens a la Lliga amb 7 punts i encara pendents de la decisió del comitè sobre el partit de fa dues setmana contra el Sants B al Gornal (1-5).