4/9/15

Futbol Base | Sant Andreu de la Barca Juvenil 3-2 Juvenil B

-> GALERIA D'IMATGES del Sant Andreu de la Barca 3-2 Juvenil B
-> VÍDEO amb algunes jugades del partit.

El Juvenil B d'Alexis Martínez queia derrotat aquest divendres al partit de Festa Major de Sant Andreu de la Barca per un ajustat 3-2 després d'una primera meitat sense gols i d'un segon temps intens quant a joc, ocasions i alternatives. Els riberencs continuen la feina per arribar el millor possible a l'estrena de la Lliga dintre de quinze dies, tot i que el fet de comptar amb una plantilla pràcticament nova provoca desajustaments com els que avui han provocat els dos primers gols del quadribarrats, gairebé consecutius, i en dues accions de contracop. En qüestió d'un parell de minuts el Juvenil A del Saba s'ha posat amb un 2-0 al marcador gràcies a les dianes de Carlos i Manel per bé que l'Hospi, que ha anat introduïnt canvis al llarg del segon acte, ha reduït distàncies amb un gol de Dani Repiso a la sortida d'un córner (80'). L'alegria, però, ha durat poc a les files riberenques ja que dos minuts després Albert semblava sentenciar novament l'encontre (82'). Només ho semblava ja que gairebé en la següent acció l'Hospi ha tornat a retallar distàncies amb un gol de falta de Francisco Gabriel Carrasco, que ha batut el porter local pel pal curt (84'). D'aquí al final els riberencs han buscat el gol de totes les maneres possibles però no han trobat la forma de fer el gol de l'empat. El proper test per als d'Alexis Martínez arribarà diumenge (19:30 hores) quan el Juvenil B visiti el Jàbac i Terrassa B a Can Jofresa.