Etiquetes

20/9/15

#2BG3 | UE Cornellà 3-2 Valencia Mestalla

-> El Cornellà es desfà del Mestalla en un partit boig (3-2) i ja és líder en solitari. Els verds són l'únic equip de tota la Segona B que han sumat els 15 punts en joc.
-> El Mestalla deixa escapar un punt després d'igualar un 2-0 advers. L'expulsió de Zahibo i un golàs de Joel, determinants.
-> RODA DE PREMSA de Jordi Roger, tècnic del Cornellà.
-> RODA DE PREMSA de Curro Torres, tècnic del Mestalla.

FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ: Marcos, Pere, Ñoño, Borja, Uche, David, Gómez (Antonio Hidalgo, 65'), Xemi, Fran Piera (Óscar Muñoz, 70'), Masqué (Joel, 65') i Enric.

VALÈNCIA MESTALLA: Sivera, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala, Zahibo, Tropi, Carlos Soler (Fran Villalba, 46'), Nacho Gil (Charlie, 72'), Víctor Ruiz (Fer Cano, 77') i Cedric.

Gols: 1-0 Enric (2'); 2-0 Borja (11'); 2-1 Ayala (26'); 2-2 Nacho Ruiz (69'); 3-2 Joel (85').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (las Palmas). Ha amonestat els locals Gómez, Ñoño, Enric i Óscar Muñoz i els visitants Fran Villalba i Diallo. Ha expulsat el valencianista Zahibo amb vermella directa (78').

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d’uns 850 espectadors.

El Cornellà és el nou líder del grup 3 de Segona Divisió B. Els verds han aprofitat la derrota del Villarreal B a Alcoi i s'han imposat al Mestalla per 3-2 en un partit trepidant que ben aviat s'ha posat de cara per als catalans, que al minut 11 ja guanyaven per 2-0 gràcies a les dianes d'Enric Gallego i de Borja. Moment dolcíssim per al '9' verd, que al minut 3 ha rebut una passada llarga, ha marxat d'Akapo, s'ha plantat davant Sivera i l'ha batut per anotar el seu sisè gol en cinc partits. Vuit minuts després els locals han eixamplat distàncies fruit de l'estratègia, ja que Borja López ha rematat al fons de la xarxa un servei de cantonada (11'). El Mestalla ha buscat reaccionar davant d'un Cornellà intens que ha fet una primera part fantàstica. Tot i això el filial che s'ha tret la son de les orelles i ha començat a sovintejar la meta d'un Marcos que no ha pogut fer massa per evitar el gol de Sergio Ayala, que també ha aprofitat un córner per retallar distàncies (26'). L'aire, però, li hauria pogut durar ben poc als valencians ja que acte seguit Enric estavellava una pilota al pal (29').

Al segon temps la decoració ha canviat. Curro Torres ha fet entrar Fran Villalba i el Mestalla s'ha fet amb el domini del partit. El Cornellà ha tingut opcions a la contra (Fran Piera ha fet una acció personal magnífica que ha acabat picant el pal) però era l'empat el que semblava més proper. Ho ha evitat en primera instància Marcos, que li ha aturat un penal a Víctor Ruiz (58') però en l'acció posterior Nacho Gil s'ha tret un xut potentíssim que ha batut el meta cornellanenc i que ha servit per situar el 2-2 provisional a l'electrònic. La celebració del gol visitant ha encès els ànims de la banqueta i afició locals i el partit s'ha embrutit. Zahibo ha acabat expulsat per un cop de colze a Enric (78') i el Cornellà ha recuperat el domini d'un partit que s'ha acabat emportant gràcies a un golàs de Joel Marín, que ha etzibat un cacau impressionant des de la frontal de l'àrea i que ha sorprès tothom (85'). Amb el 3-2 el partit, tot i els cinc minuts d'afegit, no ha patit grans canvis per bé que la tensió sobre la gespa hauria pogut reduir el nombre de jugadors que finalment han acabat el partit.