Sanluqueño 1-0 Formentera
San Fernando 1-0 Pobla de Mafumet

#2bg3 | Idees
Imatge: Carla Cortés / Hércules CF
Tot es decidirà el proper cap de setmana. Bé, tot no: la tornada de l'eliminatòria que decidirà el campió absolut de Segona B es jugarà el proper dimecres al vespre en una nova mostra del terrible interès mediàtic que desperta l'encreuament entre Oviedo i Nàstic. S'hi jugaran molt més l'Huracán, dissabte a San Gregorio i l'Hércules, diumenge al Carranza. Marcadors perillosos per a tots dos equips, especialment per als alacantins, que van veure com un gol d'Airam donava vida a un Cádiz que semblava totalment noquejat per les dues dianes d'un Chechu Flores que en qüestió de setmanes s'ha convertit en ídol de l'afició herculana pel seu compromís i capacitat de patiment tot i els problemes físics que arrossega. El de Sarrià de Ter va avançar l'Hércules amb dos gols en qüestió de quatre minuts, el primer després d'una acció de pissarra engegada per David González i rematada pel gironí. Temps també per a la polèmica amb el gol visitant, ja que el meta local Chema era objecte de falta per part d'un davanter gadità. Tocarà defensar la renda diumenge... a les 12 del migdia a Cadis. Amb la fresca.

A Torrent, en canvi, el caloret serà menor. En principi. A dos de vuit Huracán i Guadalajara s'ho jugaran tot a 90 minuts després de l'empat sense gols de dissabte a l'Alcàrria. Empat sense gols i, gairebé, sense ocasions; la més clara la van tenir els valencians al primer temps, amb una rematada als núvols de Javi Navarro quan el killer d'Huracán ho tenia tot a favor per, almenys, rematar a porteria. Partit clàssic de fase d'ascens amb excés de respecte i por de dilapidar 180 minuts per culpa d'una errada. Huracán continua sense guanyar a domicili després de 6 eliminatòries de playoff d'ascens. No és d'estranyar quan resulta que només 2 dels darrers 30 partits a domicili que els equips de #2bg3 han jugat en playoffs d'ascens han acabat amb victòria visitant. Finalment, el Nàstic defensarà a Oviedo un 2-1 per mirar de convertir-se en campió 2014-2015 de Segona B. Al rescat, els que sempre suquen: Lago Junior i Marcos (de penal). La qualitat, però, la va posar el visitant Sergio García amb un golàs, el que suposava l'empat momentani al Nou Estadi.