Etiquetes

29/3/15

Set partits per somiar | CE l'Hospitalet 3-0 CF Reus Deportiu

- L'Hospi lliga la permanència a Segona B amb un triomf solvent davant el Reus per 3 a 0.
- Alcaraz torna a sucar, Luque s'estrena i Nano es retroba amb el gol per tancar un bon partit de l'Hospi.
- Kiko Ramírez elogia l'equip per la seva competitivitat i obre les portes a somiar en aquest tram final de Lliga.
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria de fotos i vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET:
Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi (Barrera, 67'), Luque (Nacho Ruiz, 56'), David Haro, Carreras i Joel (Nano, 75').

CF REUS DEPORTIU: Édgar Badia, Cassamá (Masqué, 72'), Marín (Ricardo, 72'), Rúben Semedo, Moyano, Jaume Delgado, Folch, Óscar Rico, Vitor, Sellarès i Édgar Hernández (Guedes, 80').

Gols:
1-0 Alcaraz (7'); 2-0 Luque (32'); 3-0 Nano (93').

Àrbitre: Luís Mario Milla Alvendiz (Andalusia). Ha amonestat els locals Peque (33'), Alcaraz (64') i Agus (91') i els visitants Édgar Hernández (44'), Cassamá (55'), Moyano (57') i Ricardo (86').

Incidències: partit corresponent a la jornada 31 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 450 espectadors. Matí assolellat. Presència d'aficionats del Reus Deportiu. A l'Hospi, Javi Martínez i Oliver han completat la convocatòria; al Reus Deportiu ho han fet Rubén Pérez i Joshua.

Les matemàtiques encara no ho asseguren, però virtualment el Centre d'Esports continuarà una temporada més a Segona Divisió B. Seria, la 2015-2016, la sisena consecutiva, una bona xifra per un Hospi que és un dels històrics de la categoria des de la seva creació i també un dels equips del grup 3 que més temporades seguides acumula a #2bg3. El 3-0 d'aquest matí contra el Reus ha encarrilat aquesta salvació; els riberencs arriben als 47 punts, amplien a 12 la distància amb la primera referència de possible descens quan en queden, només, 21 en joc i a manca del que faci l'Hércules contra l'Alcoyano se situa a tres punts de la quarta plaça. I a set de la tercera. Set partits són pocs si això no fos el grup 3. Són pocs si no fóssim l'Hospi i si, amb els deures fets, amb l'assignatura aprovada (amb notable alt segons Kiko Ramírez), no confiéssim en com de capriciós és aquest grup 3. Ara és temps de somiar, d'il·lusionar-se. D'espolsar-se la pressió i gaudir. I que l'equip es guanyi el premi: ser el més amunt possible. Contra el Reus, han demostrat que podem.

Més enllà de l'absència de Canario i Boris de la llista final de setze convocats, l'única sorpresa (relativa) ha estat l'entrada a l'onze de Rubén Carreras en detriment de Pablo Morgado, sancionat dos partits arran de la seva expulsió a Olot. El menorquí, possiblement, ha fet el seu millor partit aquesta temporada i ha participat de forma activa en els dos primers gols d'un Hospi que ha marxat al descans amb el partit encarrilat. El Reus s'ha plantat a l'Hospitalet amb l'onze esperat però amb les idees ben espesses. Al contrari del que acostuma a ser habitual, l'Hospi s'ha trobat còmode des dels primers compassos i no ha trigat massa a encetar el marcador: acció personal que Rubén Carreras en banda esquerra; el menorquí arriba a línia de fons i centra al segon pal on Alcaraz, lliure de marca, remata de cap i envia la pilota al fons de la xarxa (7'). L'Hospi es posava el partit a favor ben d'hora, per guanyar tranquil·litat.

El Reus hi voldria posar el joc, però la grisor marcaria el destí dels roig-i-negres, que gairebé no han inquietat Carlos Craviotto en tot el partit. Ho ha provat, per exemple, Óscar Rico: l'il·licità ha marxat de tres rivals abans de trobar posició de tir i enviar la pilota per sobre del travesser (11'). Tot i les els intents, especialment mitjançant les pujades d'Eliseu Cassamá, ha estat l'Hospi qui ha estabornit el rival tot just superada la mitja hora de partit. De nou Rubén Carreras ha explotat el seu gran u contra u, ha arribat a línia de fons i ha fet la passada de mort a Valentín, que s'ha topat amb una gran aturada d'Édgar Badia; el rebuig, però, l'ha recollit Miguel Ángel Luque, més afortunat, que ha perforat la meta visitant i aconseguia el seu primer gol amb la samarreta riberenca (32'). El Reus apretaria abans d'arribar al descans però avui no era el seu dia: Óscar Rico (34') i Jaume Delgado (41') remataven massa desviats i només Vitor feia treballar Craviotto amb un xut fluix que el lleidatà atrapava sense més complicacions (44').

A la represa els rols estaven clars: el Reus havia de cremar les naus a la recerca d'un gol que el tornés a situar dins el partit mentre l'Hospi esperava la seva opció al contracop per acabar de trencar els roig-i-negres. Això sobre el paper: al camp, ha estat l'Hospi qui s'ha quedat més a prop de sentenciar el partit, com ara en un contraatac que David Haro no ha sabut tancar davant Édgar Badia (52'). Kiko Ramírez ha optat per donar descans a homes carregats com Luque i Vivi i ha apostat per donar entrada a gens amb pocs minuts com ara Nacho Ruiz i Álex Barrera (el malagueny no jugava des del passat desembre al camp d'Huracán). El balanç ofensiu del Reus ha estat ben pobre i més enllà de protestar sense raó alguna acció punible dins l'àrea riberenca s'ha limitat a un xut de falta d'Édgar Hernández que ha marxat a córner (74').

Abans, Valentín havia perdinat el tercer després de plantar-se sol davant Édgar Badia i fer una mala selecció a l'hora de definir (71'). Natxo González ha donat entrada a Masqué i a Ricardo i ha optat per tancar amb defensa de tres; a l'Hospi, Ramírez ha esgotat el tercer canvi amb l'entrada de Nano per un batallador Joel Méndez i el canari ha acabat per trobar el premi del gol. Abans, Carreras ha perdonat el 3-0 en una nova acció personal que ha rematat massa alta quan, tot sol, ho tenia tot a favor per batre el meta reusenc (77'). El partit ja estava absolutament trencat però el cert és que el Reus mai ha donat la sensació de poder complicar la vida a l'Hospi; al contrari, han estat els riberencs els que han mort el partit en la darrera acció, en un contracop conduït per un generós David Haro, que ha assistit un Nano que només ha hagut d'empènyer l'esfèrica per anotar el 3-0 definitiu (93').