Futbol Base | Benjamí C 1-1 PBiB Sant Feliu

CE L'HOSPITALET - Benjamí C: Viktor, Álex, Marc, Joel, Iñaki, Adri i Italo. També han jugat: Pau, Izan, Sergi i Moli.

PBiB SANT FELIU - Benjamí A: Miquel, Pau, Carles, Josep, Jaume, Marc i Martí. També han jugat: Arnau i Izan.

Gols: 1-0 Italo (11'); 1-1 Pau (25').

Àrbitre: Mur Romeo.

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del Campionat de Lliga del grup 5 de Segona Divisió Benjamí celebrat a l'Annex de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet amb bona presència de públic. Matí assolellat.

El Benjamí C que dirigeixen Rubén Díaz i Iñaki ha empatat aquest matí el seu primer partit de la temporada davant d'un bon rival com la PBiB Sant Feliu. Els visitants, però, han tingut al seu favor l'enorme actuació del seu porter Miquel, un dels més destacats del partit; el porter blanc-i-blau ha protagonitzat nombroses aturades a la segona meitat del partit que han impedit la victòria d'un Hospi que ha dominat el partit i que ha merescut més premi que el punt que ha sumat al final. El primer quart ha començat amb un clar domini dels riberencs, que han fet un gran joc combinatiu, d'associació i sempre buscant la porteria contrària. Tot i el domini, el premi no ha arribat fins la darrera acció d'aquest primer quart, quan Italo ha robat una pilota i ha batut Miquel per fer pujar 1-0 al marcador (11'). Al segon quart els visitants s'han apropat amb més perill a la porteria de l'Hospi, però Viktor ha sabut resoldre bé el xut més perillós dels santfeliuenc; en canvi, l'Hospi hauria pogut ampliar la diferència però ni Adri ni Moli (amb un xut al pal que després s'ha passejat per sobre de la línia de gol), han aconseguit batre el meta rival.

Després del descans, la PBiB Sant Feliu ha aconseguit el gol de l'empat a pilota aturada, gràcies a un gran xut de falta de Pau que ha servit per superar el porter de l'Hospi Viktor. Tot i el gol encaixat, els nois de Rubén i Iñaki no han perdut la cara al partit i han seguit dominant i creant ocasions. Una de les més clares l'ha tinguda Adri, que no ha encertat a enviar al fons de la xarxa una bona centrada d'Izan des de la dreta. El control del partit per part de l'Hospi s'ha accentuat una mica més al darrer quart. L'equip ha continuat tocant i pressionant la sortida de pilota del rival i només l'encert del porter Miquel ha impedit que el Benjamí C s'emportés els tres punts. D'ocasions n'hi ha hagut un munt: Izan, Adri, Moli o Italo s'han topat amb el bon paper del porter dels santfeliuencs i Pau també hauria pogut fer el 2-1 amb una rematada de cap a la sortida d'un córner que ha acabat massa alta. Al final, l'Hospi s'ha hagut de conformar amb un punt tot i que el bon joc que han realitzat mereix un bon reconeixement.