Etiquetes

21/12/14

Puntàs i seguit | Huracán CF 1-1 CE l'Hospitalet

- L'Hospi surt indemne de Torrent tot i jugar més de 40 minuts amb un home menys.
- Els riberencs enllacen quatre jornades sense perdre el dia que Morgado s'estrena com a golejador.
- Ja fa cinc partits que l'Huracán no derrota l'Hospi (quatre empats i un triomf riberenc.

- SALA MULTIMÈDIA: galeria de fotos, rodes de premsa de Seligrat i Ramírez i vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

HURACÁN CF: Paco, Gomis, Ruiz, Tomás Ruso, Fali (Pablo Vidal, 88'), San Julián, Juliá (Barcina, 63'), Jesús Rubio, Javi Boix (Cifo, 73'), Javi Navarro i Tariq.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Vivi, Morgado, Luque, Èric Via, Canario (Carril, 70') i Joel (Álex, 60').

Gols: 0-1 Morgado (47', pen); 1-1 Jesús Rubio (51').

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia). Ha amonestat els locals Tariq (8'), San Julián (63'), Gomis (66'), Fali (83') i Tomás Ruso (87') i els visitants Valentín (32'), Vivi (34') i Álex (82'). Ha expulsat el local Ruiz (46' i 91') i el visitant Luque per doble amonestació (18' i 48').

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'estadi de San Gregorio davant d'uns 600 espectadors. Matí assolellat a Torrent. A l'Hospi, Oliver i José Rodríguez han completat la convocatòria; a Huracán ho han fet Company i Luismi Loro.

Ho han entès. Ja fa alguns partits que ho van fer i va coincidir, curiosament, amb el partit d'anada de Copa contra l'Atlético. Després del desastrós partit contra el Zaragoza B aquest Hospi va veure clar que aquell no era el camí: els signes identitaris que els definien passaven per competir al màxim, per ser sòlids i solidaris, constants i intensos. Ells, tècnics i jugadors, van aprofitar a la perfecció la passa endavant que significa plantar cara al vigent campió de Lliga: des d'aquell 3 de desembre l'Hospi ha anat creixent: va guanyar el primer partit a domicili, va sumar el segon triomf seguit davant l'Eldense i avui sumava un punt molt meritori a San Gregorio, davant d'un Huracán que per ocasions hauria pogut merèixer la victòria però que no va acabar de trobar la manera de doblegar un Hospi que va jugar gairebé tot el segon temps amb un home menys per l'expulsió de Luque. L'Hospi va tornar a fer una demostració de caràcter i ordre per arribar als 24 punts abans de l'aturada de Nadal, els mateixos punts que tenia la temporada passada (la del sotscampionat) a aquestes mateixes alçades (pels que es posen nerviosos). Desembre de bones sensacions que, a partir del dia 29, l'Hospi voldrà transformar en ascens a la classificació.

Com deia Kiko Ramírez en declaracions postpartit, dels 20 gols que havia marcat l'Hospi 15 eren a casa (Haro, Alcaraz i Nano). Baixes notables que obligaven el tècnic riberenc a situar novament Joel com a home referència en punta, amb Morgado i Haro a les bandes i amb un mig del camp format per Vivi, Luque i Canario. Primera part molt avorrida, amb poc encert i moltes aturades en el joc. L'àrbitre, Díaz Escudero, va interrompre constantment el joc fins al punt que les centrades laterals i la pilota aturada van centrar l'interès d'un primer acte soporífer. Només el local Juliá (19') i el visitant Vivi (26') meritarien entrar al llistat d'ocasions durant la primera mitja hora de partit. Després, la cosa s'animaria lleugerament: per part de l'Hospi Canario disposaria d'una bona opció de gol, després de rebre una assistència d'Èric Via, marxar del defensa amb un detall de qualitat però creuaria massa el seu xut (38'). Pel bàndol local, dues accions pastades en dos centres des de la dreta, primera de Jesús Rubio (33') i de Ruiz (36') no trobarien rematador com no trobaria porteria una rematada de cap de Javi Navarro en l'última acció amb cara i ulls de la primera part (39').

El descans revolucionaria el partit fins al punt que al primer minut unes mans de Ruiz dins l'àrea local significarien el penal a favor de l'Hospi que Pablo Morgado transformava en el 0-1 (47'). L'alegria, però, li duraria ben poc als riberencs, que només dos minuts després veien com una altra mà, aquesta a la frontal, significava la segona groga a Miguel Ángel Luque i la conseqüent expulsió. Falta perillosa a la frontal de l'àrea i transformació magistral de Jesús Rubio amb un cacau impressionat davant el qual Craviotto no va poder fer res més que mirar-se'l (51'). Huracán ho tenia tot a favor, amb el partit igualat i la superioritat numèrica. Amb el partit accelerat i l'entrada de Txomin Barcina, Seligrat buscava capgirar el marcador. Va perdonar el gol Javi Boix amb una rematada des de l'interior de la gran que marxava als núvols (57'). Acte seguit, Kiko Ramírez feia entrar Álex Barrera en detriment d'un Joel fos després de 240 minuts jugats en set dies.

Tariq gaudiria de l'ocasió de gol més clara dels locals per fer el segon, però la seva potent rematada de cap s'estavellava a la fusta de la porteria de Craviotto (64'). Aquella sort que a vegades li havia faltat a l'Hospi en alguns partits semblava que aquest diumenge era a favor. I és que quatre minuts després, Craviotto s'erigiria com a salvador riberenc traient una rematada a boca de canó de Javi Boix quan San Gregorio ja cantava el 2-1 (68'). Feia l'efecte que l'Hospi no podria aguantar aquest ritme intens d'Huracán, però el pas dels minuts va acabar reduïnt el perill d'Huracán a pilotes bombejades al cor de l'àrea que mai va trobar rematador. Els darrers deu minuts més el descompte l'Hospi els va jugar amb línia de cinc defenses, després que José Rodríguez ingressés al terreny de joc en el lloc de Pablo Morgado, ovacionat per l'afició del seu darrer exequip (80'). Per dalt i per sota, l'Hospi es va multiplicar per minimitzar el domini local fins al punt que un xut alt de Txomin Barcina a tocar del minut 90 seria l'ocasió més destacada en un tram final que ens deixaria la igualtat de forces al camp amb l'expulsió, també per doble groga, del lateral dret local José Ruiz (91').