Mana l'efectivitat | CE l'Hospitalet 1-2 Hércules CF

- L'Hércules s'emporta un partit amb més gols que opcions clares.
- L'errada de Craviotto al 0-2 deixa coll amunt el partit.
- Fi a la ratxa de cinc partits sense perdre de l'Hospitalet.
SALA MULTIMÈDIA: galeria de fotos, rodes de premsa i videoresum.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agustín, Alcaraz, Iván Carril (Rubén Carreras, 74'), Álex (Bueno, 46'), David Haro, Èric Via i Nano (Joel, 79').

HÉRCULES CF: Chema, Rafita, Paco Peña, Atienza, Álex Muñoz, Adri Cuevas, Lázaro, Javi Casares (Martins, 66'), Adrià, Chechu Flores (Pardo, 89') i Portillo (Fernando, 64').

Gols: 0-1 Chechu Flores (39'); 0-2 Craviotto (42', pp); 1-2 David Haro (51').

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears). Ha amonestat els locals i els visitants Álex Muñoz (45'), Paco Peña (60'), Adrià (78'), Pardo (89').

Incidències: partit corresponent a la 7a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Matí de sol i bona temperatura. A l'Hospi, Oliver i Morgado han completat la convocatòria; a l'Hércules ho han fet Juanma i Iván Buigues. A la llotja, l'alcadessa de l'Hospitalet Núria Marín. Així, s'entén la derrota.

Hi ha una frase en castellà que diu: "demasiado arroz para tan poco pollo". Avui a l'Estadi, en 51 minuts de joc hem vist massa gols pel que havia passat sobre la gespa. Tant, que hi ha hagut més gols que xuts a porteria. Però com que al final en això del futbol el que compta són els cops que el rival recull la pilota del fons de la seva porteria, avui qui marxa feliç a dinar (i per partida doble) és un Hércules que ha mostrat solvència i savoir faire davant d'un Hospi voluntariós però a qui li ha mancat continuïtat per fer perillar el triomf dels de Pacheta. Els alacantins n'han fet prou amb transformar la primera rematada a porteria, primer, i aprofitar-se d'una errada de Craviotto, després, per marxar al descans amb el 0-2 al marcador. I és que fins aleshores no havia passat gairebé res més enllà d'un xut amb cama esquerra des de la frontal d'Adrià Granell que marxava alt (3') i d'una centrada de Peque al car de l'àrea que Nano rematava, desviada, amb el cap (23').

L'Hospi havia saltat a la gespa amb la novetat d'Èric Via ocupant la banda esquerra de l'atac riberenc. Amb Carreras avui com a suplent, l'altra novetat ha estat la presència d'Álex Barrera a l'onze inicial en detriment de Morgado, que avui no ha tingut minuts. Molt de respecte entre tots dos equips i avorriment generalitzat fins que en una acció gairebé aïllada els visitants s'han avançat amb una centrada de Rafita des de la dreta que Chechu Flores ha empès al fons de la xarxa amb, potser, massa facilitat (39'). El pitjor no ha estat el gol en sí mateix (que també) sinó el fet que tres minuts més tard i en una acció digna dels resums de pífies de final d'any, Valentín ha cedit la pilota a Craviotto que ha errat en l'impacte i ha vist com la pilota s'ha acabat acotxant al fons del porteria davant la incredulitat de públic, tècnics i jugadors (42'). Només un minut abans, Rubén Alcaraz havia provat fortuna amb un xut de falta que s'ha perdut a la dreta d'un Chema, porter herculà, que no ha tingut gaire feina al primer temps (41').

A la represa, Kiko Ramírez ha volgut aportat una mica més de creativitat a la zona de mitjos i ha fet entrar José Ángel Bueno en el lloc de Barrera. El cert és que l'Hospi, a la llarga, ha volgut i pogut més que a la primera meitat com també és ben cert que l'Hércules hauria pogut sentenciar el partit al minut 47 si Javi Casares no hagués enviat incomprensiblement fora una rematada franca després de l'assistència d'Adrià Granell, un dels millors homes de l'Hércules aquest migdia. Perdonaven els de Pacheta i no ho faria l'Hospi en la seva primera rematada entre pals: bona acció de David Haro dins l'àrea gran que deixa anar un fort xut sense massa angle que Chema tot i fregar l'esfèrica, no evitaria que acabés dins la porteria visitant (51'). Amb 40 minuts i escaig per davant, l'Hospi tornava a somiar. D'intenció n'hi hauria, però jugant a l'aposteriorisme podríem dir que el gol va arribar massa d'hora i va permetre l'Hércules gestionar el partit i la despesa física.

Durant 20 minuts l'Hospi va estar intens i Valentín i Nano van gaudir d'arribades a l'àrea sense trobar rematador mentre l'Hércules buscava caçar la seva opció a la contra. Carril va provar sort amb un xut de falta que marxava desviat (63') i Chechu Flores responia poc després amb un xut llunyà que corria una sort similar a la de Carril (66'). Ramírez donaria entrada a Rubén Carreras i a Joel per refrescar l'atac riberenc però va ser l'Hércules qui va perdonar el tercer en una acció de Fernando a passada d'Adrià que Craviotto desviava (85'). Un minut després, l'opció més clara de l'Hospi per empatar: falta picada ràpidament per Bueno i rematada des de la frontal d'Èric Via que obligava Chema a treure els punys per salvar el gol. D'aquí al final, intent desesperat de penjar pilotes a l'àrea herculana sense massa precisió i amb menys encert. No era el dia d'un Hospi que divendres, a Paterna, buscarà recuperar els punts perduts.