Etiquetes

4/10/14

Futbol Base | Resum, 4 i 5 d'octubre

Imatge: Facebook Benjamí C
(Avanç dissabte) Van acabar el curs passat guanyant i comencen l'actual amb la mateixa història. S'han fet grans, han pujat un graó, però el Benjamí C del Centre d'Esports l'Hospitalet (l'any passat Prebenjamí federat) s'ha estrenat a la Lliga amb una gran victòria per 0-6 davant la Penya Blanc-i-blava Sant Feliu. Gols d'Ítalo (2), Pau (2), Yoel i Adrià per sumar un nou triomf, després que l'equip que enguany dirigeien Rubén Díaz, Álvaro i Edler guanyessin tots els partits la passada temporada. També ha tingut una bona estrena el Cadet A de David Sánchez, que s'ha imposat a domicili al Sants per 0-3. Gols de Kevin, David i Albert que permeten els riberencs començar amb bon peu la competició. Per contra, els dos juvenils han tingut una mala tarda: el Juvenil A segueix sense guanyar a l'Estadi després de caure per 0-2 davant l'EF Gironès-Sàbat. Més dura ha estat la derrota del Juvenil B de Juan Ignacio, que ha perdut per 5-0 al camp del Reus Deportiu B i continua sense puntuar.

Diumenge, la gran victòria la protagonitzava el Cadet B, que passava per sobre de la Barceloneta tal com il·lustra el 12-0 final. L'equip de Javier Jové, que ja guanyava per 7-0 al descans ha tingut en Xavi Torres el seu màxim golejador amb 4 gols. Els riberencs són líders del grup 3 de Primera Cadet, igual que el Cadet D encapçala el grup 17 de Segona Cadet després de vèncer el derbi contra la Florida per 1-9. Triple de Brais, doblets de David, Víctor i Álex García que donen tres punts als de Jesualdo Escribá. L'altra bona notícia de diumenge l'ha donada el Juvenil C amb el seu triomf per 2-3 davant l'Europa B: dos gols de Jesús Pagès i un de Joel Fernández deixen quart l'equip que dirigeix Lolo Ibarra. Balanç d'11 victòries, 1 gol i 9 derrotes, ja que finalment el Prebenjamí no disputarà la competició. El club no n'ha facilitat les raons.