Etiquetes

15/4/13

Resum de la 37a jornada #2bg3

Huracán CF 0-0 València Mestalla
HUR | Posa fi a una ratxa de 17 partits consecutius marcant, mínim, un gol. L'empat del Sant Andreu classifica matemàticament els manisers per la propera edició de la Copa del Rei.
VME | 7 jornades sense guanyar acumulen els de Paco López (2 empats i 5 derrotes). Cinquè partit a domicili en què el Mestalla deixa la porteria a zero, tots ells amb López a la banqueta.

Imatge: Raquel Cuartero / Golsmedia
 Villarreal CF B 1-2 CD Alcoyano
Juanto 3' | Julio de Dios 41', 49'
VIL | El Villarreal B va sortir d'inici amb un onze que vorejava els 21 anys d'edat, el més jove dels 35 que ha presentat Planagumà aquesta temporada. Segona derrota dels groguets al Mini, de nou amb Nicolás Espejo com a àrbitre... i de nou amb expulsions de jugadors castellonencs.
ALC | Després de sumar un punt en cinc sortides, David Porras aconseguia la primera victòria a domicili des del 27 de gener. Doblet de Julio de Dios, el primer que suma a Segona Divisió B.

UE Llagostera 1-0 Club Gimnàstic
Enric Pi 55'pen
LLA | Quart partit sense encaixar gol dels llagosterencs, que veien com Cristian Lixandru els xiulava el novè penal de la temporada a favor: 4 al Municipal (4 victòries) i 5 lluny de Llagostera (1 empat i 4 4 derrotes).
GIM | Fi a la ratxa de 8 jornades consecutives vencent. La imatge, la resposta de l'afició del Nàstic superant en nombre la del Llagostera. Amb Salamero i Serrano expulsats, el preparador físic Jordi Abella va acabar dirigint el partit. En roda de premsa, Salamero va carregar contra Lixandru.

Levante UD B 0-2 Atlètic Balears
Salva Chamorro 1', Cristian 7'
LEV | Tercera derrota dels granota a Bunyol aquesta temporada, primera derrota per més d'un gol. Els de José Gómez surten de la zona de play-off però segueixen depenent dels seus resultats per entrar-hi a final de temporada.
ATB | Victòria balsàmica dels palmesans, la segona en tres partits, de nou contra un filial. Novè gol de Cristian López aquesta temporada i quart de Salva amb els balearicos.

Yeclano Deportivo 1-1 RCD Mallorca B
Rafa 46' | Fer López 1'
YDP | Els murcians continuen sense guanyar a la Constitución des del passat mes de novembre. Només hi havien caigut equips balears, però avui el filial ha sumat un punt. Estrena golejadora de Rafa aquesta temporada amb els ieclans.
MLL | El madrileny Fer López aconsegueix el gol més matiner de la temporada a #2bg3. Entre 23 i 40 segons ha trigat l'ex de l'Atlético en perforar la porteria d'Alberto. Punt insuficient (o no), per als del Nano Soler.

AE Prat 1-1 CD Binissalem
Manu Balda 79' | Jaume Moyà 19'
AEP | Ensopegada sorprenent del Prat al Sagnier el dia que el feu pratenc registrava la millor entrada de la temporada, 2.500 persones segons el club. Segon gol a la Lliga de Manu Balda, però setena jornada sense guanyar de l'equip.
BIN | Tot i presentar 15 jugadors a la convocatòria, tres d'ells del filial (Mondéjar, Miquel Gómez i Jaume Moyà). Precisament Moyà, l'únic que ja havia debutat, marcava un autèntic golàs per avançar els assules, que encara tenen opcions matemàtiques de salvació.

Imatge: Jaume Monés / AE Prat.
CF REUS DEPORTIU 3-2 CE L'HOSPITALET
Álvaro 42', Sergio León 52', Durán 64' | Bacari 12', 90'
REU | Fi a la ratxa dels reusencs de 8 partits sense guanyar i 5 derrotes consecutives. 16è gol de la temporada per part de Sergio León, que ha abandonat el camp amb molèsties. Es repeteix el marcador de la temporada 2005-2006 davant els riberencs.
L'H | Primera derrota de l'Hospi en 14 partits. Feia 13 mesos i mig que l'Hospi no encaixava tres gols en un partit oficial (març de 2012, 3-1 al camp d'Huracán). Doblet de Bacari que ja suma 12 dianes en un equip que s'ha classificat matemàticament per la propera Copa del Rei.

CD Olímpic 2-0 Orihuela CF
Vaquero 53', Guirado 78'
OLÍ | Millor entrada de la temporada a Camp Murta en un ambient festiu. Cinquè partit sense perdre de l'Olímpic a casa i estrena golejadora de l'hispanofilipí Ángel Guirado. Quatre partits entre Olímpic i Orihuela a Segona B i quatre victòries pels de la Costera.
ORI | 433 minuts acumula ja sense marcar l'equip de Nino Lema, que no ha guanyat cap dels últims 5 partits i que només ha guanyat un partit lluny de Los Arcos. Gonzalo ja porta sis partits sense veure cap groga (en duia 14 en 22 partits jugats).

UE Sant Andreu 1-1 CF Badalona
Quim Araujo 94' | Robert 30'
STA | Els andreuencs rebien el passadís del Badalona pel títol de Copa RFEF a l'inici del partit i acabaven salvant un punt al descompte gràcies al cinquè gol d'Araujo a la Lliga. Els de Piti arribaran a l'Hospitalet després de cinc partits sense guanyar... però sense res a perdre. Tercera expulsió de Jorge aquesta temporada.
BDN | Amb els d'avui, al Badalona li han volat 8 punts en els darrers 5 minuts de partit... en els últims 6 encontres. Vuitè gol de Robert Simón aquesta temporada.

Imatge: Judit Andreu / UE Sant Andreu.
Ontinyent CF 1-2 RCD Espanyol B
Fran Moreno 43'pen | Canario 76', Clerc 86'
ONT | Des de gener els de Clarkson no perdien al Clariano. Tot i avançar-se amb el dotzè gol a la Lliga de Fran Moreno (cinquè de penal), els ontinyentins es compliquen la vida tot just abans de descansar la proper jornada i en un dia on el públic ha respost en un gran nombre.
ESP | Permanència virtual per un Espanyol B que des de l'arribada de Márquez ha canviat la cara. Han tornat a marcar Canario i Carlos Clerc, aquest en aprofitar una errada clamorosa del meta local Jonathan. 24 de 36 punts ha sumat el filial des del canvi d'entrenador.

Descansa: CE Constància