Etiquetes

13/2/13

Moyano, de rècord

El gol d'Ismael Moyano al minut 87 del partit de diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque va servir, en l'aspecte col·lectiu per salvar un punt que permet l'Hospi mantenir-se de ple en la lluita per una plaça de play-off. En l'aspecte individual, però, Moyano (Mollet del Vallès, 1983) va aconseguir el seu tercer gol en el que portem de temporada, és a dir, el seu rècord particular d'ençà que fa 10 cursos debutés amb la UDA Gramenet a Segona Divisió B. Des d'aleshores i fins el curs passat, Moyano només havia marcat 7 gols en 9 temporades com a jugador de bronze, concretament tres amb els colomencs i 4 amb la UE Sant Andreu. De fet, els tres gols que duu aquest any amb l'Hospi estableixen un rècord personal pel central riberenc, que fins ara mai havia superat els dos gols per temporada (2004-2005 i 2009-2010).

Els jugadors de l'Hospi celebren el gol de Moyano diumenge passat a Sant Adrià.

Enguany i de la mà de Miguel Álvarez l'estratègia té un pes cabdal en el joc aeri d'un Hospi que té en Moyano una peça fonamental. Però tal com podeu veure al vídeo inicial, la relació d'Isma Moyano amb les jugades a pilota aturada ve de llarg: tal com pot observar-se al vídeo inicial, els seus darrers set gols amb Hospi i Sant Andreu han arribat sempre fruit de llançaments de cantonada o de falta. I això, quan els travesser no han evitat que el seu compte golejador aquesta temporada fos encara més gran, tal com va passar als camps de l'Alcoyano i d'Huracán. Un exemple del bon treball d'estratègia que duu a terme el CE l'Hospitalet; tanmateix, 8 dels 41 gols que han fet els riberencs a la Lliga han arribat a pilota aturada, penals a banda.

Sabies que... el primer gol d'Ismael Moyano a Segona B (gener de 2005) amb la Gramenet va servir per situar el definitiu 1-1 davant l'Osasuna B. El gol navarrès l'havia marcat un jugador que acabaria passant per l'Hospi: Mikel Markuleta.