Etiquetes

14/2/13

Amistós. FC Santboià 2-5 CE l'Hospitalet

El Centre d'Esports l'Hospitalet s'ha imposat aquest vespre per 2-5 al Futbol Club Santboià, equip de Tercera Divisió, en un partit amistós d'entrenament disputat a l'estadi Joan Baptista Milà, seu de l'entitat del Baix Llobregat. El partit, que ha servit per no perdre el ritme davant l'aturada a la Lliga d'aquest cap de setmana, ha permès al tècnic Miguel Álvarez donar minuts als jugadors menys habituals, fer provatures i donar descans a homes com Craviotto, que ha fet d'àrbitre a la segona meitat; Aday o Manga, tocats del darrer partit o Pol Llonch, que segueix lesionat. Agraïments a Jorge Vázquez per les dades del partit i a Álex Gallardo per les fotografies d'aquest Santboià 2-5 Hospi.

stbcelh
Imatge: Álex Gallardo.

FITXA TÈCNICA

CE l'Hospitalet: Oliver, Peque (Moyano, 73'), Moussa (Viale, 73'), Manel (Hammouch, 46'), Valentín (Julio Rico, 46'), Pedraza, Barranco, Pedro Bilbao (Iban Salvador, 46'), Corominas (Cirio, 73'), Ángel Sánchez (Bacari, 73') i Osado (Pedro Bilbao, 73').

Gols: 0-1 Manel (8'); 0-2 Moussa (12'); 0-3 Osado (22'); 1-3 Álex Fernández (63'); 1-4 Marc Pedraza (68'); 2-4 Cristian del Moral (78'); 2-5 Bacari (83').

Incidències: partit amistós celebrat al Joan Baptista Milà de Sant de Boi de Llobregat davant d'uns 50 espectadors. El jugador del Santboià Cristian del Moral ha fet d'àrbitre a la primera part, mentre que el porter riberenc Carlos Craviotto ho ha fet als segons 45 minuts.