Etiquetes

29/12/12

Amistós | UE Vilassar de Mar 1-4 CE l'Hospitalet

L'Hospi ha derrotat aquesta tarda el Vilassar de Mar, equip de Tercera Divisió, per 1-4 en partit amistós d'entrenament disputat en terreny de joc de l'equip maresmenc. Un amisós que va gestar-se dijous cap al tard i que s'ha disputat gairebé en la clandestinitat. Tant el Vilassar com l'Hospi han format amb dos onzes diferents en cada part, la primera de les quals ha controlat absolutament un Hospi que ha marxat al descans amb 0-3 al marcador gràcies als gols de Julio Rico, de Bacari i de Sergio Cirio, tot i que el marcador hagués pogut ser molt més abultat si els riberencs haguessin concretat les nombroses opcions de gol amb què han comptat en aquest primer temps. També és de justícia destacar que Oliver ha estat brillant en dos mà a mà amb davanters locals, que el meta riberenc ha resolt amb solvènia. Bona imatge amb una primera part on l'Hospi ha mogut bé la pilota i que ha permès veure de nou Albert Vega "Peque", encara mancat de ritme després de la seva operació de pubàlgia i que ha tornat a recuperar sensacions en un partit.

A la segona meitat l'Hospi ha abaixat el ritme, tot i que només començar Pedro Bilbao situava el 0-4 a l'electrònic amb una acció d'habilitat i rapidesa amb segell personal (46'). Ha estat una de les poques rematades a porteria de l'Hospi en una segona part on Craviotto ha hagut de treballar de valent i on l'equip de Manel Moya ha aconseguit reduir diferències gràcies a un gol de Quim Solano que ha situat l'1-4 definitiu (50'). I no ha estat per manca d'ocasions locals, ja que el mateix Solano o d'altres companys han fet lluir un Craviotto que ha estat l'home més destacat del segon acte. Una segona part que ha portat una notícia dolenta a l'espera de conèixer l'abast real de la situació: a un quart d'hora del final i en una jugada al mig del camp, Juan Antonio Osado queia malament a terra i havia d'abandonar el camp lesionat. Minuts després abandonava el camp amb el braç en cabestrell després que l'espatlla esquerra l'hi hagués sortit de lloc. Un mal final per un Hospi que ha jugat els darrers minuts de partit amb un jugador menys.

Fitxa Tècnica

CE l'Hospitalet (1a part): Craviotto, Peque, Moussa, Moyano, Valentín, Manel, Manga, Julio Rico, Cirio, Aday i Bacari.

CE l'Hospitalet (2a part): Craviotto, Hammouch, Moussa, Viale, Alan, Barranco, Pol, Pedro Bilbao, Corominas, Ángel Sánchez i Osado.

Gols: 0-1 Julio Rico (13'), 0-2 Bacari (22'), 0-3 Cirio (34'), 0-4 Pedro Bilbao (46'), 1-4 Quim Solano (50').

Incidències: partit d'entrenament disputat al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar davant d'uns 50 espectadors. Tarda freda i humida. L'única baixa a l'Hospi ha estat la de Marc Pedraza.