Etiquetes

18/10/12

Resum de la 3a eliminatòria de la Copa del Rei

La Unió Esportiva Llagostera i l'Alcoyano seran els dos únics representants del grup 3 de Segona B en el sorteig dels 1/16 de final de la Copa del Rei que se celebrarà aquest migdia a Las Rozas. Als alacantins, exempts de la tercera eliminatòria disputada ahir se'ls uneix el Llagostera, que eliminava el Prat (2-3) en un partit vibrant amb gols, tensió, ocasions per tots dos bàndols, pals, penals i expulsions. Un partit en què els d'Agustín Vacas s'avançaven a la primera meitat gràcies a un gol de Ferran Vila (segon en quatre dies). A la segona meitat, tot i les contres locals, els gironins han cercat el gol amb més insistència fins que Dani Planagumà rematava de cap al fons de la xarxa una centrada per establir l'1-1 amb què s'arribaria al final dels primers 90 minuts. A la pròrroga, bogeria: Rafa Murillo tornava a avançar els potablava als 5 de la pròrroga amb una rematada a la sortida d'un córner, però l'exHospi Pitu s'erigiria en protagonista del partit marcant els dos gols que classificarien els d'Alsina. Primer en transformar un penal (99') força dubtós per mans de Rafa Murillo. I ja a la segona meitat, transformant un magistral llançament de falta davant el qual no hi podia fer res Toni. D'aquí al final, nervis a les banquetes, picabaralles, Kante expulsat... i rematada al pal de Ferran Vila que hauria pogut tornar a empatar el partit i conduir tots dos equips als penals,

Menys sort, però, han tingut els altres dos representants del grup. Huracán ha caigut eliminat a la pròrroga davant l'Alavés (1-2). A un quart d'hora del final del partit Javi Navarro igualava el gol dels vitorians, obra de Juanma (41'). Tal com va passar fa un mes i mig contra l'Albacete, Huracán resoldria el partit en una pròrroga que ahir li va girar l'esquena; l'ex del Nàstic Borja Viguera trencava el somni dels valencians amb el segon i definitiu gol. Cruel també va ser el final de l'aventura copera del Constància, que per enèssim cop va tenir Mateu Ferrer d'heroi. El davanter inquer va avançar els de Joan Esteva a la mitja hora de partit, però el Melilla faria l'1-1 abans del descans gràcies a Velasco. Amb el pas dels minuts, els nervis i la responsabilitat van fer decréixer les ocasions fins dirigir el partit cap a una tanda de penals que s'endurien els nordafricans per 7-8. Jaén, Eibar, Cacereño, Ponferradina, Almería, Córdoba, Sporting i Racing o Las Palmas seran al sorteig. A més, ahir al vespre també va haver-hi Lliga #2bg3; el proper rival de l'Hospi, el Mallorca B, empatava amb el Nàstic (1-1) en el debut de Javi Salamero com a tècnic grana. Amb Lucas Viale i David Haro de titulars, els tarragonins s'avançarien amb un gol de Fran Vélez en la primera acció del partit, un gol que neutralitzaria el basc Álex Vallejo abans del descans.