Etiquetes

12/5/12

Fins aquí | Hospi Juvenil 1-1 Sant Andreu Juvenil

I això que les matemàtiques no ho han certificat... de moment. Dues derrotes del Sant Andreu, dues victòries de l'Hospi... i que l'Espanyol B faci 7 punts de 9 i el Jàbac no sumi dues victòries. És l'única combinació que donaria l'ascens als nois de Robert Cuesta, un somni inabastable a dia d'avui després d'un partit que se li ha posat de cara al Sant Andreu amb un gol ben matiner de Javi Ruiz (7') i que ha provocat que els riberencs anessin a remolc durant bona part de la primera part, especialment pel que fa a la confiança. Una primera part en què l'Hospi no ha gaudit de massa ocasions de gol: Pedro Baena hauria pogut empatar dos minuts després del 0-1, però el seu xut ha marxat a córner rebutjat per un defensa. El partit, espès, ha forçat un doble canvi a l'Hospi passada la mitja hora de joc. Amb Sergio i Quim al camp, però, el primer que ha passat és la incomprensible expulsió d'Alan Liesegang per una agressió inexistent a un jugador andreuenc (40'). Lluny d'enfonsar-se, però, els riberencs han empatat acte seguit amb una volea de Sergio al segon pal que Gabri només ha pogut 'gaudir' (43'). Abans del descans, amb el partit ja escalfat, Salas Montoro compensaria l'expulsió d'Alan (i un penal no xiulat a favor de l'Hospi) amb una rigorosíssima segona groga a l'andreuenc Rubén (45').

Amb 10 contra 10 i un Hospi molt més necessitat que el Sant Andreu, han estat els quadribarrats qui han sabut gestionar millor els nervis i no han estat tan precipitats en les accions del segon temps. Amb tot, els visitants han tingut ocasions prou clares com per matar un partit que s'ha anat embrutint amb el pas dels minuts. La defensa riberenca ha tret un xut franc de Javi Ruiz sota pals quan ja es cantava l'1-2 (46'); minuts més tard, amb l'entrada d'Adrián, els andreuencs han guanyat profunditat però han perdut encert: el 16 visitant s'ha afartat de fallar clares contres que el seu equip hauria pogut pagar cares, però tampoc no era el dia de l'Hospi. Al tram final, Álex era a punt de sorprendre Gabri amb una centrada enverinada que es perdia fora per ben poc (80') i cinc minuts més tard Pol treia sobre la mateixa línia de gol una rematada de Cristian després d'una bona acció individual de Pedro Bilbao (85'). Amb aquesta acció moriria el partit i començarien els nervis i els 'flaixos' per oblidar: hauria pogut sentenciar Adrián amb un xut al pal (92'), quan l'Hospi jugava amb 9 homes per l'expulsió de Dani Mañas i també havia sofert l'expulsió del seu míster, Robert Cuesta. Final tens, amb alguna cosa més que paraules i nervis al cantó riberenc mentre el Sant Andreu celebrava el 'quasi' ascens. Amarg epíleg a un Hospi al qual una primera volta irregular i la manca d'encert als darrers metres han acabat penalitzant amb un altre any a Lliga Nacional.

Fitxa tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger Cabezas, Xavi, Mañas, Alan, Mario (Cristian, 82'), Dani Fernández, Aitor Nisa (Sergio, 33'), Over (Quim, 33'), Pedro Bilbao, Álex i Pedro Baena (Nico, 74').

UE Sant Andreu Juvenil A: Gabri, Nando, Jilmar, Jarque, Pol, Pepe, Sergio (Dowi, 88'), Rubén, Geri (Verdú, 73'), Víctor. (Rotas, 91') i Javi Ruiz (Adrián, 60').

Gols: 0-1 Javi Ruiz (7'); 1-1 Sergio (43').

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro (Barcelona). Ha amonestat els locals Dani Fernández (38'), Mario (44'), Pedro Baena (69'), Álex (72'), Sergio (74') i els visitants Jilmar (13') i Jarque (47'). Ha expulsat el local Alan amb vermella directa (40') i Mañas per doble groga (58' i 87') i el visitant Rubén amb doble amonestació (29' i 45'). També ha expulsat el tècnic local, Robert Cuesta (89').

Incidències: partit de la 32a jornada del grup 7 de Lliga Nacional disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 150 espectadors. Tarda calorosa i bona afluència d'aficionats andreuencs que no han deixat d'animar en tot el partit. A les graderies, presència de directius de l'Hospi, encapçalats pel president Miguel García; també presència del màxim mandatari andreuenc, Manuel Camino, del tècnic del primer equip, Piti Belmonte i del seu segon, Manel Martínez.