Etiquetes

21/1/12

Seguim enganxats | CE Europa Juvenil 1-1 CE l'Hospitalet Juvenil

Podria haver estat millor, però el debut (o redebut) de Robert Cuesta a la banqueta del Juvenil A de l'Hospi ha tingut un regust agredolç. Bones sensacions pel que fa a la imatge i a la producció d'ocasions, després d'haver tractat de tu a tu un equip de qualitat, atrevit en la seva proposta futbolística com és l'Europa de Jesús Mariano Angoy, referència d'ascens a Divisió d'Honor durant bona part de la Lliga. L'Hospi, però, ha sabut contrarrestrar el joc de possessió i toc dels graciencs amb velocitat i ràpides contres que haurien pogut matar el partit del cantó riberenc si no hagués estat pel desencert dels davanters i per l'encert del porter local, Dani Lledó, que amb les seves intervencions ha esmenat l'errada comesa en el 0-1. Tot sigui dit, l'Europa també ha gaudit d'ocasions per decantar la balança del seu costat. Amb l'1-1, curt si atenem al nombre d'ocasions, l'Europa ja no marca referència d'ascens: ho fa el Sant Andreu amb 36 punts, 6 més que l'Hospi, ara mateix sisè del campionat.

Partit elèctric que ha començat amb domini de l'Europa i l'Hospi esperant sortir ràpid a la contra per explotar la velocitat, així com jugades puntuals a pilota aturada aprofitant l'alçada dels centrals. De fet, els riberencs han colpejat en la primera acció de perill, després d'una centrada al punt de penal que Dani Lledó no atrapava i que Pedro Baena, a plaer, enviava al fons de la xarxa (10'). Finalment, ha estat el 9 de l'Hospi (ni Pedro Bilbao ni Toni) qui encetava el marcador. Poc li duraria l'alegria a l'Hospi, ja que al minut 23 Pablo recollia un rebuig a la frontal de l'àrea i deixava anar un xut ras amb la cama dreta que es colava ajustat al pal dret de la porteria defensada per Roger Cabezas. El gol ha donat ales als graciencs, que haurien pogut capgirar el marcador gràcies a Marc, que ha estavellat la bola al travesser (33'). Però ha estat l'Hospi qui ha acabat millor el primer temps i hauria pogut anotar el segon gol si el porter de l'Europa no hagués aturat dos mà a mà davant Baena (41' i 43'). També Sergio Mayorga, de cap a la sortida d'un córner posava a prova el meta gracienc (37'). Imatge: Àngel Garreta.

A la segona meitat, l'Europa ha seguit dominant la pilota però ha estat l'Hospi novament qui ha controlat el tempo del partit en moment puntuals i qui ha gaudit d'ocasions per acabar-se enduent els tres punts. Alan Liesegang ha estat a punt d'aconseguir un dels gols de la temporada després d'un xut des de gairebé mig del camp que ha estat a punt de sorprendre Dani Lledó, que ha tret una mà miraculosa per enviar la pilota a córner (57'). Mario, de nou a la sortida d'un córner, ha enviat la pilota a fora després d'una rematada de cap franca (79'). Però la gran ocasió ha arribat al minut 89, quan el capità riberenc Alan enviava una pilota al travesser quan tenia tota la porteria per ell solet (89'). De nou, tornava a sortir creu: i és que com bé ens recordava Salva Cabezas, fa dues setmanes davant el Mollet una jornada pràcticament calcada va estar a punt de donar els tres punts als riberencs.

FITXA TÈCNICA

CE Europa Juvenil A: Dani Lledó, Torres, Vea, Santigosa, Cuadri, Chispas (Villo, 80'), Pons (Carlos, 46'), Pablo, Josep Maria, Dani López (De la Iglesia, 70'), Marc.

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger, Lucas, Sergio, Mario, Mañas, Alan, Pedro Bilbao (Cristian, 91'), Quim, Baena (Over, 46'), Toni i Héctor Poncelas.

Gols: 0-1 Pedro Baena (10'); 1-1 Pablo (23').

Àrbitre: Joan Fàbregas Capellas (Sabadell). Ha amonestat el local Santigosa (19') i els visitants Alan (25'), Lucas (64'), Roger (67'), Over (68').

Incidències: partit de la 18a jornada disputat al Nou Sardenya davant d'uns 100 espectadors. Rubén, Joel i Èric han completat la llista de Robert Cuesta.