Etiquetes

14/8/11

Piano piano si va lontano | Terrassa FC 0-2 CE L'Hospitalet

Vídeoresum (TV L'Hospitalet) | Ja està. La pretemporada 2011 és oficialment història després del triomf que l'Hospi ha sumat aquest vespre a Terrassa per 0-2. Un gol d'Aday i un altre de Cirio a les acaballes del primer temps han estat suficients per tombar el conjunt egarenc, de Tercera Divisió, en un partit que ha tingut inevitables tics d'amistós preparatori pels campionats respectius però que, en el cas dels riberencs, ha permès veure una lleugera milloria respecte al fluix partit de dimecres passat a Vic. Si hagués estat per ocasions, els de Vinyals haurien pogut marcar tres, quatre o fins a cinc gols, si bé és cert que avui Carlos Craviotto també ha hagut de treballar per evitar algun gol egarenc. La qüestió és que l'equip, dintre del que es pot demanar a aquestes alçades de temporada, no arriba en mal moment a la cita davant el Mallorca B si tenim en compte la càrrega física existent i les baixes que arrossega l'equip. En aquest sentit, la bona notícia ha estat la reaparició de David Corominas, lesionat des dels primers minuts del primer entrenament de la pretemporada. Deu minuts i escaig per agafar sensacions i donar més marge al míster per pensar en el primer onze oficial de la temporada. Tenim data i hora: diumenge 21 a les 6 de la tarda. Tenim rival: el Mallorca B. Només falta que hi siguem tots: com més, millor.

Tornant al partit, hem vist un inici ràpid, que ens ha deixat una ocasió per barba. La més clara, la primera, a les botes de David Prats, que ha aprofitat una indefinició de la rereguarda local per plantar-se sol davant d'un Diego que ha ha endevinat la intenció del davanter de Pomar (2'). Instants després, la resposta ha corregut a càrrec d'Adama, amb un xut que s'ha perdut per sobre del travesser de la meta riberenca. I és que en els primers 45 minuts els egarencs no han xutat entre els tres pals ni una sola vegada. Tot i això, els de Miquel Olmo l'han tinguda als 18 minuts de partit, en una bona acció de Joshua en banda dreta, arribada fins la línia de fons, centrada al segon pal i rematada de cap, més sol que un mussol, de Sergio Montero, que enviava l'esfèrica per sobre de Craviotto.

El partit, després de 20 minuts de gairebé no res, s'ha animat en el tram final del primer temps. Ho ha intentat Aday amb una centrada-xut que Diego ha enviat a córner quan ja es cantava el 0-1, i el local Carlos l'ha tinguda en una rematada franca des de la frontal que ha acabat marxant, com no, massa alta. Al final, però, la qualitat i l'encert han fet decantar la balança del cantó riberenc. Primer als 39 minuts en una bona centrada de Sergio Cirio des de la banda esquerre que Aday, a plaer, ha enviat al fons de la xarxa. Era el 0-1. Poc ha durat el guarisme a l'electrònic del coliseu egarenc, ja que a segons d'acabar el primer període, ha estat Sergio Cirio qui s'ha desempallegat de tres defenses, ha enganyat el porter i ha resolt la seva acció individual enviant la pilota al fons de la xarxa (45'), també a plaer, per augmentar les distàncies amb el 0-2, marcador amb el qual arribàvem al descans.

A la represa, només un canvi (dels quatre que tenia disponibles Vinyals). Entrava Rubén García en el lloc de Viale a l'eix de la defensa. El nivell ha baixat en aquest segon temps, tant pel que fa a intensitat com pel que respecta al físic, especialment en el cas d'un Terrassa que ha deixat forats ben grossos en defensa que si l'Hospi no ha aprofitat ha estat, qui sap, si per tractar-se d'un amistós de pretemporada. La qüestió es que una bona combinació entre David Prats i Cirio no ha acabat dins per ben poc (53'), de la mateixa manera que David Prats hauria pogut marcar de cap en rematar una falta picada per Ángel Sánchez, al qual cada cop podem veure més adaptat a l'equip (63'). Al final del partit, Cirio ha tornat a tenir el doblet a les seves botes (88') després d'una bona passada de Pol Llonch, que juntament amb Peque i Coro han ingressat al terreny de joc; el xut de l'ex del Prat i l'Atromitos, entre d'altres, ha marxat per sobre de la porteria ja defensada per Ortega.

Ha hagut de treballar també Carlos Craviotto, que avui ha disputat els 90 minuts i que llevat de gran sorpresa serà el porter que arrencarà la Lliga com a titular. El lleidatà ha hagut de treure una mà salvadora en un bon xut de Carlos des de l'interior de la gran que ha obligar Craviotto a enviar a córner (55'). Més clares encara han estat les accions dels terrassencs en el tram final del partit: primer en una doble ocasió de Joshua i de Sergio Urbano en què el primer ha obligat Craviotto a lluir-se nou i el segon ha enviat la seva rematada al travesser que hagués significat l'1-2 (80'). I després, en un xut de l'ex del Gavà, Alfi Conteh, que tornava a fer treballar de valent Carlos Craviotto. Si s'ha de fer una lectura bona en aquest sentit és que, si bé s'han concedit ocasions de gol més o menys clares, Craviotto ha demostrat estar en un bon moment de forma per confiar en ell quan faci falta. I és que, sense gairebé adonar-nos-en, allò seriós, el que compta, la Lliga, és a tocar.

FITXA TÈCNICA

TERRASSA FC: Diego Gómez (Ortega, 65'), Manu Moreno, Ramon Suárez, David Garcia, Argemí (Dani Erencia, 65'), Montero (David López, 46'), Gerard Trives (Osuna, 46'), Joshua (Carlos Artes, 86'), Sergio Urbano, Adama (Xevi Molist, 46'), Carlos (Alfi, 65').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa (Peque, 72'), Manel Viale (Rubén García, 46'), Lucas Viale, Manel Gómez, Aday (Corominas, 79'), Ángel Sánchez (Pol Llonch, 72'), David Prats, Pitu i Cirio.

Gols: 0-1 Aday (39'); 0-2 Cirio (45').

Àrbitre: Ángel González Pleguezuelos. El delegat del Terrassa, àrbitre fins la passada temporada, ha dirigit el partit sense assistents a les bandes. I la veritat, ha estat força fluix en accions força clares. Ha mostrat targeta groga a Lucas Viale (59').

Incidències: partit disputat a l'Estadi Olímpic de Terrassa davant d'uns 150 espectadors. Difícil d'entendre la decisió del club egarenc de cobrar 10 euros d'entrada per un partit de pretemporada i que ha fet enrere alguns aficionats a l'hora d'assistir al partit. Fins a darrera hora, el Terrassa ha plantejat la idea de sortir amb l'equipació d'entrenament, fet que ha impedit tenir les alineacions fins que l'equip no ha saltat al camp. Els japonesos Yohei i Yatsu, que en principi estaven convocats, no han arribat al partit. Vaja, típiques situacions de pretemporada, imaginem...