Etiquetes

4/1/11

Amistós | UE Vilassar de Mar 1-3 CE l'Hospitalet

L'Hospi ha inaugurat aquest vespre el 2011 futbolístic amb un triomf al Xevi Ramon de Vilassar de Mar en un partit amistós que ha servit a tots dos equips per preparar els seus compromisos respectius del proper cap de setmana. Els de Miguel Álvarez s'han acabat imposant per 1-3 davant d'un rival de Primera Catalana que no ha pogut fer massa cosa davant el ritme més elevat que han imposat els riberencs des de l'inici de partit, culminant una bona primera meitat amb què han marxat amb un clar 0-3 al descans. A la segona, amb força canvis a tots dos equips, el partit ha baixat en intensitat fins el darrer quart, quan tots dos equips han gaudit d'ocasions de gol i els maresmencs han pogut reduir distàncies a manca de sis minuts pel final del partit.

Com dèiem, l'Hospi ha sentenciat el partit per la via ràpida i ja en la primera acció clara de gol de l'encontre Pitu ha inaugurat el marcador després d'una ràpida combinació iniciada per Marc Pedraza, avui compartint mig del camp amb Cristian Gómez, David Corominas i culminada pel migcampista gironí, que situava el 0-1 a l'electrònic (9'). L'Hospi, que s'ha pres aquesta prova de manera ben seriosa, no ha donat opció a un Vilassar que només s'apropava a la porteria de Craviotto amb alguna acció d'Àngel López, ex de Mataró, Premià o Sant Andreu. Amb Moussa i Lobato per l'esquerra i amb Coro per la dreta especialment incisius, l'Hospi ha fet mal els locals per les bandes; en una d'aquestes accions, un defensa local ha comès un clar penal sobre Sergio Cirio que David Corominas, que retornava després de la seva lesió, transformava en enganyar el porter vilassanenc (21'). Amb el 0-2, l'Hospi ha seguit jugant a plaer i hauria pogut ampliar la diferència en ocasions com les que han tingut, en la mateixa jugada, Sergio Cirio i David Corominas, que s'han trobat amb les mans de Rafa per evitar el 0-3 (32'). El porter local, però, no ha pogut fer res al minut 44 després d'una gran passada a l'espai de Coro per a Pitu que ha deixat el gironí sol davant Rafa i l'ha batut amb tota la tranquil·litat del món per situar el 0-3 amb què s'arribaria al descans.

La segona meitat ha començat força ensopida i ha calgut esperar un quart d'hora per veure la primera ocasió de perill per l'Hospi, en una bona combinació d'Eloi Fontanella amb Manel que l'avui capità riberenc no ha sabut resoldre davant la sortida de Pujol (60'). Més tard, enmig de l'avorriment generalitzat entre els pocs aficionats que s'han donat cita al Xevi Ramon, el 'matador' Eloi Fontanella desaprofitava una ocasió increïble després d'una bona acció individual de David Ceballos; el bredenc, amb tota la porteria per ell sol, enviava la pilota per sobre del travesser vilassanenc (78'). Només a les acaballes del partit han despertat els jugadors de Manel Moya: al 84', el Vilassar reduia distàncies situant l'1-3 al marcador i, cinc minuts més tard, gaudien d'una altra ocasió que obligava Dani Planchería a treure una mà miraculosa per evitar el 2-3 (87'). Abans del xiulet final, però, l'Hospitalet fregava el gol de nou amb una jugada individual de Peque que seria incapaç de resoldre el mà a mà amb Pujol, que acabaria guanyant la partida al jove lateral dret riberenc.

Més enllà de resultat l'Hospi ha donat bones sensacions en els primers quaranta-cinc minuts, en què ha emprat un onze inicial que no diferirà molt del que veurem diumenge vinent al Camp del Centenari de Badalona. Amb Velamazán, Jordi Martínez, Cristian Alfonso, Manel Viale i Rubén García a la grada, tots lesionats, i amb la baixa ja confirmada d'Óscar Álvarez, que deixa la disciplina riberenca, Miguel Álvarez compta amb 16 jugadors justos pel partit davant els de Manolo Márquez, segons a la lliga després de derrotar el Mallorca B (2-1) el passat diumenge.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Dani Planchería, 46'), Barón (Hammouch, 46'), Moussa, Manel Gómez, Lucas Viale, Marc Pedraza (Peque, 46'), Corominas (Ceballos, 46'), Cristian Gómez, Cirio (Eloi Fontanella, 46'), Pitu i Lobato.

Gols: 0-1 Pitu (9'); 0-2 Corominas (21', penal); 0-3 Pitu (44'); 1-3 (84').

Incidències: partit disputat al Xevi Ramon de Vilassar de Mar davant de 44 espectadors (dada a meitat de la primera part). Nit freda a la localitat maresmenca, amb uns 5 graus de temperatura. Terreny de joc de gespa artificial, un camp que l'Hospi no trepìtjava des del 12 de setembre de 2004 (1-2 a Tercera Divisió). Miguel Álvarez ha fet diverses provatures situant Marc Pedraza de doble pivot amb Cristian Gómez o situant Andrés Barón al lateral dret en vistes de la baixa de Hammouch pel partit de diumenge a Badalona. A més, Corominas i Planchería han reaparegut després de les seves respectives lesions.