Etiquetes

25/8/10

Será el Cádiz | AD Parla 1-5 Cádiz CF

Imatges: Cádiz CF
Tot un històric. El Cádiz CF ha fet bons els pronòstics i s'ha confirmat com a rival de l'Hospi a la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Els homes de Hristo Vidakovic arribaven a Parla amb els dubtes que va ocasionar la derrota en el darrer amistós de la pretemportada jugat la setmana passada davant la Balona, que els gaditans van perdre per 3-1. Molts dels dubtes han desaparegut amb l'inici fulgurant dels andalusos, que ben d'hora s'han avançat al marcador i han donat ben poques opcions a un Tercera com el Parla, molt diferent del conjunt que va plantar cara al Rayo Vallecano B la temporada passada al grup madrileny de Tercera Divisió. L' 1-5 final deixa clara la diferència existent entre tots dos equips i suposa tot un 'avís' per l'Hospi que dimecres vinent (probablement) visitarà un dels 'cocos' de la categoria: possiblement el gran favorit per l'ascens d'entre els 80 conjunts de la Segona B. En els propers dies coneixerem més dades sobre aquesta eliminatòria, com ara el dia i hora del partit, l'àrbitre i el planning de l'Hospitalet pel que fa al viatge.

El partit, com dèiem, no ha tingut història i és que els de Vidakovic s'han avançat en el marcador al minut 3, quan Velasco ha aprofitat un rebuig del porter local Iru per establir un 0-1 que ha durat ben poc; acte seguit Enrique ha fet pujar el 0-2 rematant al segon pal l'execució d'una falta lateral. En set minuts el Cádiz deixava les coses ben clares al Parla, però ha seguit mantenint el domini del partit mentre el quadre madrileny es mirava les coses amb resignació. Al 33', el jugador del planter groc, Dieguito, s'estrenava com a golejador amb el primer equip en resoldre una jugada dins l'àrea i establir el 0-3 amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, el Parla ha sortit amb nous aires i abans que s'acomplís el segon minut quan a la sortida d'una falta, Velasco s'ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. De nou, com al llarg de la pretemporada, el Cádiz tornava a rebre un gol a pilota parada. Però l'alegria els hi ha durat poc als 'nerazzurri', ja que dos minuts després Velasco esmenava la seva errada i rematava de cap un servei de cantonada botat per Caballero (49'). Ha estat la sentència pel Parla i pel partit en sí, que ha quedat vist per sentència. Només el cinquè gol andalús, obra d'Enrique (69') ha trencat la monotonia d'una segona part sense més història que la de dos equips que pensaven en els seus respectius debuts a la lliga. Els gaditans debutaran el proper diumenge a les set de la tarda al Ramón de Carranza, on rebran el Real Jaén en un dels partits de la jornada del grup quart de Segona Divisió B.

FITXA TÈCNICA

AD PARLA: Iru, Dani (Carmona, 71'), Gordo, Vega, Pascu, Rodri, Juancar, Joseph, Roa (Jonathan, 19'), Sanlucar i Millán (Luís Domínguez, 78')

CÁDIZ CF: Dani, Cifu, Álvaro Silva, Baquero, Diego Reyes, Jurado, Enrique (Pachón, 68'), Caballero (López Silva, 64'), Cortés, Dieguito (Aarón, 73') i Velasco.

Gols: 0-1 Velasco (3'); 0-2 Enrique (7'); 0-3 Dieguito (33'); 1-3 Velasco (47', pp); 1-4 Velasco (49'); 1-5 Enrique (68').

Àrbitre: Carlos Moreno Delgado (Castella-la Manxa). Ha mostrat targeta groga als locals Pascu (27') i als visitants Caballero (12'), Enrique (27') i Álvaro Silva (42').

Incidències: partit disputat al Municipal Los Prados de Parla, davant d'uns 500 espectadors amb presència d'una vintena d'aficionats gaditans. Nit calorosa a la localitat del sud de Madrid. Els preus de les entrades oscil·laven entre els 5 euros que havien de pagar els socis del Parla fins els 15 euros de l'entrada general.