Etiquetes

8/11/09

Per la via ràpida | CE l'Hospitalet 3-0 CF la Pobla de Mafumet

Nova jornada, nou partit i nova victòria del Centre d'Esports l'Hospitalet que ha derrotat còmodament la Pobla de Mafumet per 3-0 en un partit que ha estat marcat pel fort vent que ha impedit un partit lluit. Tot i les adversitats climatològiques, el primer temps de l'Hospi ha estat prou bo, ja que a banda de marxar als vestidors ja amb el 3-0 a favor, els de Jordi Vinyals haurien pogut marxar amb més gols encara al seu favor. Al seu davant, un equip, la Pobla, que ha demostrat el perquè de la seva classificació; i és que tot i no renunciar a reduir distàncies al marcador, l'equip de Santi Coch ha anat sempre a remolc d'un Hospi que ha marcat el ritme del partit, tingués o no el control de la pilota. Amb aquests tres punts, l'Hospi escala fins la segona posició, aprofitant l'ensopegada a casa del proper rival, el Santboià; i la derrota de l'Europa aquesta tarda en la seva visita a Vilanova i la Geltrú.

El partit no ha tingut massa història; tal i com va passar ara fa 2 setmanes contra el Balaguer, l'Hospi ha marcat en la que gairebé era la seva primera ocasió de gol. Només abans, Cristian Alfonso ha provat sort amb una bona jugada individual que el jugador riberenc estavellava al lateral de la xarxa de la porteria visitant. Ha estat el primer i únic per a la Pobla, que només cinc minuts més tard s'ha vist impotent per frenar la cursa de Jordi Martínez, que ha marxat per força i velocitat de tota la defensa de la Pobla, ha assistit Eloi Fontanella que, amb gran qualitat, deixava enrere més de quatre partits sense marcar. Era el minut 11 i l'Hospi, tenint en compte les condicions meteorològiques, tenia el partit controlat al camp i també al marcador. Més encara quan, al minut 14, una gran combinació dels jugadors atacants de l'Hospi ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa del conjunt tarragoní: bona jugada d'Eloi que passa la pilota a un Corominas que veu l'arribada en banda d'Iván Hammouch, al qual assisteix perquè l'expert lateral de l'Hospi faci una centrada mil·limètrica veient l'arribada de Manel, tot sol al punt de penal, que ha posat el cap per enviar la pilota lluny de l'abast de Yelco. 2-0.

Amb el partit encarrilat, la Pobla ha despertat i primer Montes i després Vivó han provat fortuna amb sengles xuts llunyans que, en canvi, no han inquietat un Craviotto que no tindria massa feina a la primera part. En canvi, l'Hospi, tot i baixar el ritme, ha seguit buscant el tercer gol. Ho han intentat Corominas, amb un llançament de falta que Yelco ha enviat a córner amb la punta dels dits (24'), i Cristian Alfonso (32') amb un xut sense massa angle que ha marxat fora. Les dues ocasions han estat el preludi del tercer i darrer gol del partit. En una nova combinació d'equip, Toni Velamazán rep la pilota caigut en banda dreta, fa una passada llarga amb tota la intenció del món cap a Jordi Martínez que, després d'una semierrada, trepitja la pilota amb una qualitat impressionant, es desfà del parell de defenses que té a sobre, es gira i bat Yelco suaument, amb la punta de la seva bóta. Excels. Un diumenge més, l'Hospi guanyava, jugava bé i els aficionats estaven encantats amb l'equip. Poca cosa més es pot demanar.

Amb el 3-0 i un vent que bufava cada vegada més i més fort, és d'imaginar que la segona part ha baixat molt, que l'Hospi ha reduït un parell o tres de marxes i així, és comprensible que el filial del Nàstic, que ha realitzat un triple canvi abans d'iniciar-se els segons 45 minuts, hagi estat el dominador del segon temps, tot i que en cap moment l'Hospi ha vist perillar el resultat. Un Hospi que amb prou feines ha gaudit de dues ocasions de gol clares a la segona part, mitjançant dos xuts d'Eloi Fontanella (49') i de Jordi Tarrés (78') que han marxat per sobre del travesser. Per contra, la Pobla de Mafumet sí que ha inquietat una mica més la porteria de Craviotto, que ha hagut d'intervenir en un xut de Montes al minut 68 i en alguna centrada perillosa. L'ocasió més clara, però, ha arribat quan el partit ja estava esperant el xiulet final; Ton ha executat molt bé un llançament de falta que ha picat a la creueta de la porteria local. Curiosament, el mateix Ton ha recollit el rebuig i, gairebé sense angle, ha etzibat un xut que ha picat, per fora, el pal dret de la porteria de Craviotto. Era el minut 88 i a La Pobla se li esvaïa qualsevol possibilitat de, ni tan sols, marcar un gol a l'Hospitalet. Per últim, cal destacar el debut del central de l'Hospi Víctor Rodriguez, que finalment ha superat els seus problemes físics i ha pogut gaudir dels seus primer minuts a la lliga aquesta temporada.

I sense més història que aquesta, el jove (joveníssim) col·legiat Albert Ávalos Martos ha xiulat la fi d'un partit fred pel que fa a l'ambient i plàcid per un Hospi que segueix sumant punts per tal d'assolit el primer objectiu de la temporada: entrar en places de play-off.

Per cert, atents al blog demà dilluns. Recordarem l'aniversari d'un partit d'aquells que es recordaran per sempre a la Història de l'Hospi. Hi podreu col·laborar també dient-hi la vostra amb un comentari a l'entrada de demà. Aneu fent memòria...

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Iván Hammouch, Barón, Manu Viale (Víctor Rodríguez, 84'), Dani Morales, Manel (Quique Cárcel, 73'), Corominas, Toni Velamazán, Eloi Fontanella, Jordi Martínez (Jordi Tarrés, 66'), Cristian Alfonso

CF LA POBLA DE MAFUMET: Yelco, Dennis, Chechi (Iván González, 46'), Cristino (Fernando, 46'), Serra, Vivó (Marc, 46'), Ton, Esteve, Yael, Llobet, Montes

Gols: 1-0 Eloi Fontanella (11'); 2-0 Manel (14'); 3-0 Jordi Martínez (39')

Àrbitre: Albert Ávalos Martos. Bé. No ha tingut massa feina tot i que ha mostrat quatre targetes grogues. Tres per a jugadors de l'Hospi: Manel (53'), Cristian Alfonso (60') i Iván Hammouch (69'). Per la Pobla de Mafumet ha vist la targeta groga Serra (23').

Incidències: Partit celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet amb la pitjor entrada de la temporada. Poc més de 150 espectadors han vist el triomf dels riberencs en una matinal força freda, en part degut al fort vent regnant al llarg de tot el partit. El mateix vent ha fet que la gent congregada al lateral de l'Estadi hagués de marxar a correcuita quan s'han engegat els aspersors abans del partit i al llarg del descans.