Etiquetes

4/10/09

Triomf solvent | FC Benavent 0-3 CE l'Hospitalet

Imatge: FC Benavent
L'Hospi segueix sumant, als terrenys de joc, i aquest matí ha aconseguit el primer triomf a domicili en derrotar el Benavent per 0 gols a 3 en un partit en què els homes de Jordi Vinyals s'han mostrant com un conjunt solvent en un camp d'aquells complicats. Amb aquests tres punts, l'Hospi segueix com a líder, empatat amb el Llagostera i a l'espera del que faci el Palamós aquesta tarda.

El partit ha començat amb els clàssics minuts de tempteig, pocs però, ja que al minut 4 Jordi Martínez ha rebut una assistència de Cristian Alfonso i ha engaltat un xut que ha batut el porter local Ballesteros. Era un començament immillorable per l'Hospi... però és que només quatre minuts després, Cristian Alfonso feia pujar el segon al marcador amb un excel·lent gol des de fora de l'àrea que es colava per tot l'escaire de la porteria del Benavent. En menys de 10 minuts l'Hospi tenia el partit encarrilat. Minuts més tard Eloi Fontanella hauria pogut marcar el 0-3, però Ballesteros ha enviat la pilota a córner amb la seva intervenció. A partir de les hores, minuts de no res amb un Benavent que s'ha hagut de començar a posar les piles i un Hospi que esperava la seva oportunitat per intentar matar definitivament el partit. Tot i això, el partit ha arribat a la mitja part sense cap ensurt destacable per part de tots dos equips. Quedaven 45 minuts i l'Hospi tenia el partit on volia.

Però qui ambiciona i lluita per millorar allò que té, sovint resulta premiat, i només set minuts ha trigat l'Hospi en regalar-se el tercer gol. Jugada individual d'Eloi Fontanella que arrenca en camp propi i es planta a la frontal de l'àrea per batre Ballesteros amb un excel·lent (de nou) xut. 0-3.

Mauro Ravnic va decidir donar entrada a Del Moral i a Cheikh per tal de cremar pòlvora i intentar reduir distàncies i primer una falta que es va estavellar al travesses i una doble ocasió de Cheikh que salvava Barón sota pals després van posar l'ai al cor a les files de l'Hospi, que veia com el seu rival no estava disposat a caure així com així. Tanmateix, la rauxa del Benavent es va quedar aquí, ja que llevat d'alguna jugada a pilota parada tampoc va aconseguir posar en problemes Carlos Craviotto. Per la seva banda, l'Hospi seguia controlant el partit sense crear excessiu perill; només Cristian Alfonso amb un xut desviat intentava trencar la monotonia d'un partit que semblava sentenciat. I d'aquí al final, sense res més destacable que la triada de canvis a l'Hospi, entre els quals destaca el debut a la lliga de Dani Morales després de la seva lesió.

Independentment del que succeeixi dimecres amb la resolució del Comitè de Competició de la FCF, l'Hospi segueix transmetent grans sensacions i avui, a més, ja ha conseguit guanyar el seu primer partit a domicili. 15 punts de 21 possibles, 12 gols a favor, 0 gols en contra. Sens dubte, aquest és el camí a seguir.

FITXA TÈCNICA

FC BENAVENT: Ballesteros, Izquierdo (Del Moral, 53'), Xavi Tosas, Radulovic, Xavi Gracia, Peña (Marcel, 67'), Flamarique, Hernández, Jesús Rey (Cheikh, 53'), Albert Riera i Romario.

CE L'HOSPITALET: Craviotto; Ceballos, Barón, Manu Viale (Dani Morales, 81'), Iván Hammouch; Toni Velamazán, Cristian Gómez, Corominas, Cristian Alfonso (Lobato, 73'); Eloi Fontanella (Quique Cárcel, 85'), Jordi Martínez.

Gols: 0-1 Jordi Martínez (4'); 0-2 Cristian Alfonso (8'); 0-3 Eloi Fontanella (52')

Àrbitre: César Otal González. Ha mostrat targeta groga als locals Peña (40') i Xavi Gracia (76') i als visitants Eloi Fontanella (44') i Manu Viale (69')

Incidències: Partit disputat al Municipal de Benavent de Segrià, que el CE l'Hospitalet visitava per primer cop a la seva història.